1. Verwarm een (hetelucht)oven voor op 175 graden
2. Doe de bananen, eieren, melk en de honingvervanger in een mengkom. Zet de staafmixer erop totdat je een glad geheel krijgt.
3. Doe de droge ingrediënten in een andere kom. Roer dit even door elkaar en spatel het daarna door het bananenmengsel.
4. Snijdt het bevroren fruit in stukjes en spatel dit door het beslag.
5. Bekleed een bakvorm met bakpapier of gebruik een siliconen vorm.
6. Giet het beslag in de vorm.
7. Leg wat stukjes fruit op de bovenkant.
8. Zet het bananenbrood 45-50 minuten in de oven.
9. Laat het brood even afkoelen voordat je hem aansnijdt.

2 dagen te bewaren buiten de koelkast. Invriezen kan ook.

Lees ook de blog over bananenbrood: 'Is bananenbrood gezond?'

Ontdek ook onze andere bananenbrood recepten:

Recept van: @noor_lzfit