Het is een grote passie van Anki om haar kennis en expertise als voedingsdeskundige over te brengen door te inspireren en te motiveren! In een op maat gemaakte inspirerende talk deelt Anki de grootste eye-openers op het gebied van voeding. Daarnaast deelt ze haar eigen indrukwekkende verhaal.

Hoe veranderde zij haar eigen leefstijl en hoe werkt ons brein eigenlijk als we gezonder willen leven? Hoe viel zij 25 kilo af ondanks haar slaap/waak ziekte narcolepsie. Welke voeding zorgt voor meer energie, focus en vetverlies? Hoeveel suikerklontjes eet jij per dag? Hoe komt het toch dat we zo snel vervallen in oude gewoontes?

Na deze interactieve talk heeft je publiek concrete tips en nieuwe inzichten om direct enthousiast en geïnspireerd mee aan de slag te gaan!
Geheel in overleg en rekening houdend met de doelgroep kan de focus op voeding en vitaliteit liggen, maar ook op afvallen zonder dieet, of juist mindset en gedragsverandering. Zowel een lezing als interactieve workshop of een combinatie is mogelijk.

Anki gaf recent nog een lezing op een middelbare school in Meppel samen met een docent lichamelijke opvoeding om meer gezondheidsbewustzijn te creëren bij ouders en tieners. Lees hier meer.

“Complimenten, voor ons was je de beste spreker van het weekend. Het was een heel persoonlijk en boeiend verhaal. Voor mij was het echt een eye-opener dat een gezonde leefstijl niet alleen om gezond eten gaat.
Ik heb het boek gekocht en vind het zo fijn dat ik concrete tools heb gekregen om blijvende veranderingen te maken.” - bezoeker Healthy Fest

Wil jij Anki boeken als spreker?
Vraag een vrijblijvende offerte aan via Anki’s management.
High Rollers Agency: anki@highrollersagency.com

Anki boeken als spreker