Eetswitchen betekent niets anders dan in de basis voedzamer gaan eten met afvallen in vetmassa tot gevolg. In de Methode wordt uitgelegd waarom het zo lastig is om blijvend gewicht kwijt te raken, en hoe het mogelijk is om dit met de juiste kennis en mindset wél te bereiken.

Lazyfitgirl Methode uitleg model

Er zijn duizenden die willen afvallen, je bent echt niet alleen. Iedereen vliegt deze uitdaging weer vanuit zijn eigen ervaring en kennis aan. Maar het doel is hetzelfde: blijvend gewicht verliezen. Ben jij al een keer afgevallen, waarna de kilo’s er vervolgens gewoon weer aanvlogen? Dan ben je ook hierin niet de enige. Dit is een probleem waar velen mee stoeien.

Ik ben ervan overtuigd dat je kunt afvallen zonder dieet. In de Eetswitch Guide (onderdeel van de Transformatie Cursus) wordt uitgelegd waarom het zo lastig is om blijvend gewicht kwijt te raken, en hoe het mogelijk is om dit met de juiste kennis en mindset wél te bereiken.

Wil jij succesvol afvallen zonder dieet? Dan heb je de juiste kennis rondom voeding nodig. De ene calorie is namelijk de andere niet! In de Transformatie Cursus van 16 weken word je expert in het Eetswitchen en intuïtief eten en zal je dieetvrij zijn voor de rest van je leven. De cursus is volledig in je eigen tempo te volgen. Je krijgt de Eetswitch Guide en Mindset Guide als werkboek voor de cursus. In de Eetswitch Guide leer je alles rondom voeding en afvallen in de praktijk. Je leert stapsgewijs te eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. De Mindset Guide leert je hoe je gezonde gewoontes traint, hoe je deze vasthoudt én hoe jou dit helpt om succesvol af te vallen op de lange termijn. 

Tot slot vergeet me niet te volgen op het Lazyfitgirl Instagram account voor volop inspiratie.

Heel veel succes!