De Eetswitch Methode

Eetswitchen betekent niets anders dan in de basis voedzamer gaan eten met afvallen in vetmassa tot gevolg. In de Eetswitch Guide wordt uitgelegd waarom het zo lastig is om blijvend gewicht kwijt te raken, en hoe het mogelijk is om dit met de juiste kennis en mindset wél te bereiken.

Er zijn duizenden die willen afvallen, je bent echt niet alleen. Iedereen vliegt deze uitdaging weer vanuit zijn eigen ervaring en kennis aan. Maar het doel is hetzelfde: blijvend gewicht verliezen. Ben jij al een keer afgevallen, waarna de kilo’s er vervolgens gewoon weer aanvlogen? Dan ben je ook hierin niet de enige. Dit is een probleem waar velen mee stoeien.

Ik ben ervan overtuigd dat je kunt afvallen zonder dieet. In de Eetswitch Guide wordt uitgelegd waarom het zo lastig is om blijvend gewicht kwijt te raken, en hoe het mogelijk is om dit met de juiste kennis en mindset wél te bereiken.

Wil jij succesvol afvallen zonder dieet? Dan heb je de juiste kennis rondom voeding nodig. De ene calorie is namelijk de andere niet! Lees daarom eerst mijn boek echt goed door. Download de Eetswitch Guide (e-book) gratis door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, of bestel 'm als werkboek door op de foto hieronder te klikken. Daarna ga je aan de slag met de opdrachten in het werkboek gedeelte.

Naast de Eetswitch Guide, kun je de Mindset Guide bestellen. Door je mindset te trainen, kan ook jij jouw doelen bereiken! Lees hier meer over de Mindset Guide

Tot slot vergeet me niet te volgen op het Lazyfitgirl Instagram account voor volop inspiratie.

Heel veel succes!

De Lazyfitgirl Methode

Bestel de Lazyfitgirl Methode
als softcover guides

Bestel hier