Lazyfitgirl methode

Ambassadrices

Ontmoet hier de bijzondere vrouwen die op Instagram hun proces en successen met jou delen. Elk met haar eigen verhaal. Vrouwen die ik bewonder om hun eerlijkheid en uitstralen wat de Lazyfitgirl Methode zo uniek maakt: omarm je proces, het hoeft niet perfect en benader afvallen vanuit liefde voor je lichaam!

Enthousiast geworden? Start hier jouw Lazyfitgirl Transformatie

Juni 2020

JUNI 2020

April 2019

APRIL 2019

Anjes

In oktober 2019 kwam ik Anki en haar Lazyfitgirl Methode tegen via Instagram. Ik besloot alle excuses overboord te gooien en het gewoon te gaan doen! Ik heb Anki haar gratis e-book over de Lazyfitgirl methode gedownload en ben gaan lezen. Ik weet alles over diëten, afvallen, calorieën tellen en streng zijn voor mijzelf. Veel diëten heb ik geprobeerd en na het afvallen kwam ik altijd weer aan. Je kan zeggen dat met eten bezig zijn "the story of my life" is en als echte emo-eter jojode ik zo verder. 

De Lazyfitgirl Methode van Anki is geen dieet. Het is een aanpassing van je eetgedrag door bewustwording, eetswitches en voedzaam eten. Er is een wereld voor me open gegaan! Er is geen verboden voedsel, ik heb geleerd etiketten te lezen, ik weet wat voedzaam eten is en ik leer dieetgedachtes los te laten. Het resultaat na 6 weken was bijna 5 kilo en 12 centimeter omvang minder! En dit terwijl ik meer at dan ooit. Je gedragsverandering heeft tijd nodig, het gaat met vallen en opstaan en je valt geleidelijk af want het is geen crash dieet maar een verandering van je levensstijl en die neem je dus mee voor de rest van je leven. Deze methode is makkelijk vol te houden want er is geen goed of fout, je switcht terug naar de gezonde basis en geeft niet op omdat je jezelf een mislukkeling voelt. 

Ik ben Anki iedere dag dankbaar voor haar methode en voor haar inspiratie en motivatie. Twijfel niet, jij kan dit ook! Het gaat je zo veel brengen! Dus gooi, net als ik, alle excuses overboord en just do it! 

december 2020

DECEMBER 2020

augustus 2019

AUGUSTUS 2019

Atsje

Ik ben Atsje, getrouwd en moeder van jonge kindjes. Bij beide zwangerschappen kwam ik enorm aan en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Ook voor mijn zwangerschappen was ik altijd aan het jojo-en qua gewicht en daardoor zoveel diëten gevolgd en geprobeerd, maar altijd vlogen die kilo’s er weer aan. 
In augustus 2019 kwam ik het account van Anki tegen en haar lazyfitgirlmethode. 
Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en wil ik laten zien dat de methode van Anki echt lifechanging is. Niet alleen qua omvang en qua kilo’s, maar misschien nog wel meer qua mindset. 
Ik durf meer van mijzelf te laten zien, heb meer zelfvertrouwen, zit zoveel beter in mijn vel en voel mij steeds meer mijzelf. Mijn relatie met eten is gezonder, heb zoveel meer energie (zelfs met onze nachtbrakers) en ben ik van maat 46 naar een maatje 36 gegaan en deze maat had ik voor het laatst op mijn zestiende! 
Als ambassadrice hoop ik anderen te inspireren en deel ik graag mijn ervaringen met de methode, omdat ik zo ontzettend trots ben op wat Anki met haar gratis methode bij mij teweeg heeft gebracht! Dat gun ik iedereen! 

juli 2020

JULI 2020

juli 2015

JULI 2015

Danielle

De Lazyfitgirl Methode werkt voor mij omdat het biedt waar ik jaren naar op zoek ben geweest. Ik worstel al mijn halve leven met mijn gewicht en ik heb op meerdere manieren geprobeerd om gewicht te verliezen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd en ik ben ook begeleid door gewichtsconsulentes.

De Lazyfitgirl Methode is anders, omdat je leert over het waarom. Waarom is product a beter of voedzamer dan b. Je kan daardoor zelf keuzes maken. Er is niemand die jou vertelt wat je wel of niet mag eten en ook niemand die jou zegt hoeveel je mag eten. Afwijken van dat wat een ander je oplegt kan niet. Je moet het zelf doen. Dankzij de boeken leer je over voeding. Daarnaast is er heel veel aandacht voor de mindset. En ook dit is anders dan alle andere diëten die ik ooit heb geprobeerd.

Dankzij deze methode heb ik veel meer energie, heb ik mijn liefde voor gezond eten opnieuw ontdekt, is mijn haar veel voller, heb ik heel wat centimeters verloren, ben ik al tijden stabiel en heb ik een veel gezondere relatie met voeding. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel niet op dieet te zijn. Ik voel me vereerd dat ik ambassadrice mag zijn voor deze methode. Ik  geloof in deze methode. Ik heb gemerkt wat het mij gebracht heeft en ik gun dit iedereen. Door ambassadrice te zijn kan ik de methode uitdragen maar ook laten zien waar ik mee struggle. Want ook als ambassadrice gaat het niet altijd perfect en dat hoeft ook niet. Ik gun iedereen wat het mij gebracht heeft.   

Maart 2021

MAART 2021

Mei 2020

MEI 2020

Evelien

Ik ben Evelien, moeder van 3 meisjes (van 5, 4 en 1 jaar oud). De zwangerschappen gingen gepaard met veel bekkenklachten. In de laatste zwangerschap had ik op het eind zoveel pijn dat ik nauwelijks nog kon bewegen. In die tijd was net de eerste lockdown ingegaan en waren de oudste twee fulltime thuis en waren alle fysio’s dicht. Uit zelfmedelijden troostte ik mezelf met chocola en andere ongezonde dingen. Na de bevalling wilde ik zeker 20 kilo afvallen. Ik begon te zoeken naar manieren om dat zo snel mogelijk te doen, want ik voelde me doodongelukkig met mijn spiegelbeeld. Het was niet de eerste keer dat ik veel gewicht wilde verliezen. Na mijn eerste 2 zwangerschappen was het min of meer ‘vanzelf’ gegaan, maar na een heel gezellige studententijd paste ik ook nauwelijks leuke kleren meer. Ik heb toen van alles geprobeerd (’10 weken slank plan’ – haha wat een grap!) en uiteindelijk gelukt met hulp van een diëtiste.

Toevallig kwam ik via Instagram het account van Anki tegen en besloot het er maar gewoon op te wagen; een gezonde levensstijl en langzaam en duurzaam afvallen klonk erg goed! Een aantal switches paste ik al toe (volkoren eten en ik eet geen vlees, wat ook weer verzadigde vetten scheelde), maar er was nog veel te leren. 10 maanden later ben ik 20 kilo en vele centimeters kwijt! De Non-Scale Victories zijn eindeloos: kleding shoppen in leuke boetiekjes en er ook in passen, mezelf durven te laten zien, tevreden naar mijn spiegelbeeld kijken, een gezonde relatie met eten met ruimte voor bewust genietmomenten en ik voel me veel energieker. Voldoende nachtrust is schaars met 3 kleine kinderen, maar ondanks dat heb ik genoeg energie om te wandelen en leuke dingen te doen met mijn gezin. Ik heb een kantoorbaan, maar probeer dagelijks in ieder geval een half uur te gaan wandelen en zoek na een rotdag geen troost meer in eten.

Op Instagram maakte ik een nieuw account aan en kwam in contact met vele inspirerende Lazyfitgirls en ontdekte het plezier in bakken van gezonde baksels. Ik beloonde mezelf met een aantal fijne keukenhulpjes (een mooie digitale keukenweegschaal om de ingrediënten af te wegen voor de baksels, een wafelijzer, siliconen bakvormen) en er komt meerdere keren per week wat lekkers uit mijn oven! 

Als ambassadrice vind ik het erg leuk om anderen te inspireren en motiveren en ik gun iedereen deze levenslange goede relatie met eten! 

November 2020

NOVEMBER 2020

Juni 2019

JUNI 2019

Henrike

Eind oktober 2019 ben ik gestart met de Lazyfitgirl Methode van Anki. Inmiddels ben ik een heleboel centimeters en een flink aantal kilo’s kwijt en vooral veel energie, plezier en zelfvertrouwen rijker.

Hoeveel centimeter en hoeveel kilo ik nu exact kwijt ben? Geen idee, want ‘yes!’ die nummers zijn niet meer belangrijk! De foto’s zeggen genoeg toch?

Wat in mijn ogen de grootste succesfactor is van de Lazyfitgirl Methode is de aandacht voor je ‘mindset’ en de kennis die je opdoet m.b.t. voeding. Je mág alles, er zijn geen ‘verboden producten’, je leert alleen een gezonde relatie aan te gaan met eten. Want: Als jij heel erg zin hebt in iets wat minder voedzaam is, maar je zou het wel een 8, een 9 of 10 geven, dan ga je daar zonder schuldgevoel van genieten. En je leert ook ‘nee’ zeggen tegen producten die niet voedzaam zijn en voor jou geen 8 of hoger waard zijn. 

Bij mij heeft het ertoe geleid dat ik me al gauw (binnen een paar weken) veel fitter ging voelen en daardoor veel ging wandelen en sporten. Inmiddels is dit helemaal ingebouwd in mijn dagelijks leven, dat is zo fijn!
Ik vind het bovendien ook echt win-win dat mijn kinderen nu zien hoe een gezond leefpatroon eruit ziet, geen moeder die óf lijnt óf veel ongezond eet, maar een moeder die bewuste keuzes maakt en écht geniet van zowel gezonde maaltijden als genoeg bg’s oftewel ‘bewuste genietmomenten’.

Op alle vlakken van mijn leven is mijn levenskwaliteit toegenomen: Ik zorg beter voor mezelf, ik heb meer energie voor mijn gezin en mijn werk. En ik heb zelfs dusdanig veel energie en zelfvertrouwen gekregen, dat ik – als moeder van vier jonge kinderen – ook nog met een vierjarige HBO opleiding aan het conservatorium ben begonnen. 

Enerzijds heb in het gevoel alsof ik al jaren op deze manier leef, zo is het al ‘ingeburgerd’, anderzijds voelt het alsof ik nog maar net begonnen ben, zo leuk vind ik het om er bewust mee bezig te blijven, o.a. door het volgen van mede lazyfitgirls die vaak ook heerlijke recepten/ gerechten posten. Dat geeft inspiratie en dat maakt dat ik ook na soms wat minder bewuste dagen heel snel weer lekker en gezond eet.

december 2020

DECEMBER 2020

juni 2020

JUNI 2020

Ina

Hallo mooi mens,

Wat ontzettend fijn dat je de tijd neemt om mijn woorden te lezen en jezelf de kans te geven om weer letterlijk en figuurlijk in je vel te gaan zitten. Dat is namelijk precies wat deze methode mij gebracht heeft.

Na mijn rock bottom periode (juli 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn out) waarin ik zowel geestelijk als lichamelijk verschrikkelijk in de knoei zat, wist ik dat ik eerst mijn mindset beter moest gaan maken om weer stapjes vooruit te kunnen zetten. Het was te veel om beide tegelijk aan te pakken. Na 4 maanden thuis geweest te zijn, maakte ik mijn eerste nieuwe stapjes en koos ik een compleet andere baan (en ergens ook weer niet!) om ervoor te zorgen dat ik niet opnieuw op hetzelfde punt terecht te komen. Zo ging ik, na bijna 13 jaar, uit mijn droomvak: dierverzorgster en solliciteerde ik op een baan als interieurverzorgster. 
Ook maakte ik de keuze om niet meer 40 uur per week te gaan werken, maar rond de 32 uur per week. Dit om de broodnodige lucht te creëren die ik als hoogsensitief persoon nodig heb om de dagelijkse prikkels te kunnen verwerken en thuis ook nog mens te kunnen zijn voor manlief en de honden. Ik ben nu nog dagelijks onwijs blij met dit besluit!

Mijn zusje was al een tijdje actief met deze methode en 5 juli 2020 ging voor mij de knop om! Ik was qua mindset enorm veranderd op een positieve manier, maar mijn uiterlijk weerhield me er voor een groot deel van om echt te kunnen zijn wie ik wilde zijn en wie ik wist dat ik kon zijn. Dus ik downloadde de Eetswitch Guide en ging er (zoals ik alles aanpak) voor de volle 100% voor! 
Ik had voor mezelf een aantal doelen op papier gezet die ik graag wilde behalen:
- minder gewrichtspijn
- weer kunnen lachen naar de reflectie in de spiegel
- conditie en energielevel verbeteren
- geestelijk en lichamelijk lekker in mijn vel zitten qua uiterlijk en gezondheid

Op mijn conditie na (ik hou écht niet van sporten en ga dit mezelf ook niet opleggen) heb ik al deze doelen ruimschoots behaald en dan ook nog eens in een overtreffende trap waarvan ik niet wist dat het kon. Dagelijks voel ik een enorme dankbaarheid dat ik dit zo mee mag maken.

Waar het succes van de methode ligt? Voor mij in het feit dat het voor de persoon geschreven is en niet voor de massa (denk aan weekschema's, porties man/vrouw, enz). Iedereen kan het doen, ongeacht je leeftijd, je situatie, je beginpunt. Doordat je vanuit jezelf gaat werken (wat lust ik, wat vind ik prettig, wat past binnen mijn ritme qua werk/rpivé, enz) creëer je een lifestyle die is ingericht op jouw leven en je dus past als een goed zittende spijkerbroek ;-) 

Je ziet misschien dat ik nooit een streefgewicht heb gehad. Dat klopt! Ik ben er vanaf dag 1 van overtuigd geweest dat, wanneer ik op deze manier mijn voedingspatroon invul, dat de rest (verlies in cm en kilo's) goed zou komen. Mijn lichaam geeft aan wat het nodig heeft en ik mag ervoor zorgen dat ik hiernaar luister. De foto's zeggen denk ik genoeg dat dit voor mij erg goed werkt. Ondertussen ben ik ontelbare NSV's verder en wil ik niet meer anders! Nog veel te leren en dat is helemaal goed. Ik ben nooit uitgeleerd en het hoeft niet perfect (geschreven door een ware perfectionist, dus hoppa met die Non Scale Victorie).

Liefs Ina

Oktober 2020

OKTOBER 2020

April 2019

APRIL 2019

Jolanda

Na jaren lang op en af te gaan met verschillende diëten en door “te” goed voor mijzelf te zorgen want tja ook in je eentje is het lekker om hapjes, wijntjes en ongezonde maaltijden te eten was ik het vorig jaar zat. De cijfers op mijn wegschaal waren al een tijdje over mijn limiet van 80 heen nl 83.2 en er ging een knop om. Gezonder eten dus voor mij geen pakjes en zakjes meer en healthy koken en bakken. Totdat ik in januari de Lazyfitgirl methode tegen kwam en zag dat ook healthy koken en bakken niet geheel gezond was.

Dus het boek geprint, in maart begonnen met de 6 weken challenge en tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad en is het mijn standaard leven geworden waarin ik ontzettend lekker en veel kan eten en ook kan genieten van het allerlekkerste. Voor mij is het ook een uitdaging om nieuwe recepten te maken die wel in de methode passen waardoor het nog leuker is want koken en bakken zijn mijn passie.
Inmiddels ben ik ongeveer 16 kilo kwijt en rond de 60 cm op de 5 meetpunten maar vooral voel ik me beter, heb ik een frissere gladde huid, veel minder pijn in mijn gewrichten en bijna al mijn kleding vervangen.

Zoals je op de foto`s kunt zien zijn de meeste kilo`s figuurlijk van mijn schouders af want ik sta weer rechtop en straal de wereld weer in.
 
Liefs vanuit Casa di JoJo en veel plezier met de methode!

April 2021

APRIL 2021

Januari 2020

JANUARI 2020

Kelly

In mijn zwangerschap ben ik 30 kilo aangekomen. Nadat ik was bevallen in november 2019 wist ik dat er iets moest gaan veranderen. Ik heb verschillende diëten geprobeerd maar het wilde me maar niet lukken. In de zomer van 2020 was ik al wat afgevallen, maar echt soepel verliep het niet. Ik bleef terugvallen in mijn oude eetgewoontes. Bij toeval kwam ik de Lazyfitgirl Methode tegen en ben er meteen aan begonnen. Sindsdien is mijn leven veranderd.

Ondertussen ben ik 43 kilo afgevallen, en eigenlijk nog belangrijker, 137 centimeter in omvang kwijt. Ik ben een ander persoon, zowel van binnen als buiten. Ik ervaar ontelbare non scale victories. Ik ben van maat 50 naar maat 38 gegaan, mijn huid is gezonder, ik kan weer sporten zonder meteen buiten adem te zijn en ik voel me een stuk zelfverzekerder.

Ik vind het erg leuk om ambassadrice te zijn. Ik haal heel veel voldoening uit andere mensen motiveren. Ik ben een open boek, dus iedereen mag mij altijd een berichtje sturen.

April 2021

APRIL 2021

Augustus 2020

AUGUSTUS 2020

Lauri

Gestart met de methode omdat:
Ik woog in juli 2020 ruim 91 kg, ik voelde me dik, zat niet lekker in m'n vel en deed veel dingen met de kinderen niet meer omdat ik me schaamde. De knop moest om!
Al een tijdje volgde ik iemand die actief bezig was met de LFG-methode. Ik zag haar transformeren in een gezonde vrouw, terwijl ik haar wel goed en genoeg zag eten met voldoende variatie. Dit was ik niet gewend van de vele soorten afvalpogingen die ik al had gedaan. In juni / juli 2020 heb ik contact gehad met een personal trainer en hier zouden we eind augustus 2020 starten met sporten, dit was het moment om ook met mijn voeding aan de slag te gaan! Na het lezen van de boeken was ik overtuigd; gezonde voeding, zelf bepalen wat je eet en leren hoe je de mindset kan veranderen om dit ook vol te houden voor de rest van je leven!

De methode heeft me gebracht:
De methode heeft me echt heel veel dingen gebracht, maar als ik twee dingen mag noemen die mij het meest waardevol zijn, dan zou ik het volgende antwoord geven:
- Een positief zelfbeeld! Ik ben nu ruim 25 kg en ruim 70 cm kwijt, draag een maat 36/38 (i.p.v. maat 44) en ik ben trots op de vrouw die ik zie in de spiegel! In de winkel kan ik kleding kopen die ik al jaren wilde hebben, omdat het nu eindelijk past!
- Meer energie om dingen met mijn kinderen te ondernemen; denk hierbij bijvoorbeeld aan samen van een glijbaan gaan, samen sleetje rijden in de sneeuw of samen op de trampoline springen. Dingen die ik eerst niet deed/kon, omdat mijn gewicht me in de weg zat!

Aanraden aan anderen?
Volmondig JA! Ja! Ja! Ja! Ja! Waarom? Omdat het een "lifechanging experience" is waar je alleen maar een betere ik door kan creëren! Een gezonde kijk op voeding, een gezonde kijk op wie je bent en dat je er mag zijn, een gezonde kijk op jouzelf als persoon in een prachtig lichaam! De community is er echt om je te helpen, recepten worden rijkelijk gedeeld en iedereen gaat respectvol met elkaar om! Je leert dat je het waard bent om dit voor jezelf te doen; aangezien ik zelf mama ben van 3 jonge kinderen is het soms nog wel eens moeilijk aan mezelf te denken, maar ik doe het nu gewoon! In 1 woord; TOP!

Oktober 2021

OKTOBER 2021

Augustus 2018

AUGUSTUS 2018

Linda

Ik ben Linda!
Moeder van 2 jongens & door de Lazyfitgirl Methode heb ik eindelijk een fijne relatie met eten.

Elk dieet had ik uitgeprobeerd, het enige dat het me opgeleverd heeft zijn extra kilo’s en een verstoorde relatie met eten. Ik kwam Anki haar Lazyfitgirl Methode tegen op Instagram en het sprak me gelijk aan! Stap voor stap volgde ik de methode en transformeerde ik langzaam naar de persoon die ik zo graag altijd wilde zijn. Een leuke en energieke moeder die het beste voorbeeld kan geven aan haar kinderen. Een moeder met een gezonde relatie met eten en ook alles mag eten wat ze wil!

De Lazyfitgirl Methode heeft mijn leven veranderd. De foto’s laten natuurlijk een lichamelijke verandering zien waar je niet om heen kan, maar ook qua mindset is er een hoop veranderd. Juist door liefdevol naar mijzelf te zijn en mijzelf op waarde te schatten kon ik mijn leefstijl veranderen. Ik vond het mijzelf waard om fitter en gezonder te zijn. Hier zit wat mij betreft ook de kracht van de methode: Kennis en mindset.

Wil jij dit ook? Gun jij jezelf de tijd om langzaam te veranderen naar de persoon die altijd al had willen zijn? Investeer dan ook in een gezonde relatie met eten, en neem de tijd.
Als ik het kan, kan jij het ook!

Heel veel liefs,
Linda

juni 2020

JUNI 2020

oktober 2015

OKTOBER 2015

Lotte

Ik heb me nooit echt dik gevoeld, maar Ik voelde me niet meer comfortabel in mijn lijf, na een tweede zwangerschap. De kilo’s groeiden er langzaam aan en bleven plakken.

In januari 2020 ben ik gestart met de Lazyfitgirl Methode. De kilo’s en centimeters gingen er gemakkelijk af, terwijl ik nog steeds heerlijk mocht eten. Zo fijn! De methode van Anki gaf mij kennis en inzicht in voeding en beter voor mijzelf zorgen. Er bestaat geen fout of falen, het is een proces met vallen en opstaan. Waar eerst mijn doel was om een bepaald aantal kilo’s kwijt te raken, veranderde dat doel op een gegeven moment in goed voor mijn lijf te zorgen. Op de weegschaal sta ik al een hele tijd niet meer, dus ik weet niet hoeveel exact afgevallen ben. Ruim 13 kilo in ieder geval! Ondertussen ben ik 6 maanden zwanger van onze derde zoon en is mijn buik in omvang nog steeds een aantal centimeter kleiner dan een jaar geleden!
De Lazyfitgirl Methode bracht mij een heel aantal Non Scale Victories. Een paar van mijn NSV's: Ik kreeg weer meer energie, mijn kleding werd te ruim, ik kreeg weer lol in het bedenken van gezonde gerechten, mijn huid werd rustiger en mijn haar gezonder en mijn zelfbeeld veranderde in een positiever en realistischer zelfbeeld.

November 2020

NOVEMBER 2020

oktober 2019

OKTOBER 2019

Maria

Al voor mijn zwangerschap wilde ik afvallen, want ik had een te hoog gewicht voor mijn lengte. Ik stond uren in de sportschool om vervolgens een 'gezonde' maaltijd naar binnen te werken. Het afvallen vorderde niet en ik snapte er niks van. Ik at gezond en ik sportte, toch? Dan zou alles goed moeten gaan. Ik bleef maar op hetzelfde gewicht en toen ik uiteindelijk zwanger werd, heb ik mezelf helemaal laten gaan. Sporten deed ik niet meer, want ik was te misselijk en ik gaf toe aan al mijn cravings. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik een normaal aantal kilo's aan, maar juist erna werd ik dik. Ik voelde me opgeblazen en wist dat er iets moest veranderen.

Per toeval zag ik Anki's profiel op Instagram en was ik meteen enthousiast! Ik werd ambassadrice om een stok achter de deur te hebben, zodat ik deze levensstijl daadwerkelijk zou volhouden. Ik deed mee vanaf de eerste ronde en startte op 27 oktober 2019 met de Lazyfitgirl methode. Ik was blij met alle informatie over voeding, want wat bleek? Toen ik dacht dat ik gezond at, kreeg ik als nog te veel vetten en suikers binnen. Ik leerde labels lezen en stond versteld van de toegevoegde suikers in producten waar je het niet zou verwachten.

Ik was in het begin heel streng voor mezelf, want ik ben een échte perfectionist. Dit was ook meteen mijn valkuil, want hierdoor maakte ik het te moeilijk voor mezelf. Desondanks bleef ik Anki en veel andere lazyfitgirls volgen en leerde ik dat perfectionisme absoluut niet nodig is. Ieder heeft een ander begin en bewandelt een ander pad. Zo ging het bij mij ook met ups en downs en eet ik nog steeds wel eens te veel. Voel ik mij schuldig? Absoluut niet en daar ben ik zo blij mee!

De methode heeft niet alleen mijn levensstijl veranderd van 'alles eten wat los en vast zit' naar voedzaam, maar ook mijn mindset is 180 graden gedraaid. Ik houd van mijn lijf en voel me letterlijk lekker in mijn vel. Het gewichtsverlies (en daarbij het voedzame eten) gaf me niet alleen een lager getal op de weegschaal en een kleinere kledingmaat, maar ook meer energie, een mooiere huid en een stuk minder stress om wat ik eet. Ik sport nu met plezier, omdat ik de energie ervoor heb, ik kan met mijn dochter samen de glijbaan af en ik pas op de schommel. Allemaal non-scale victories waar ik het voor doe!

augustus 2020

AUGUSTUS 2020

mei 2019

MEI 2019

Marije

Hoi, ik ben Marije, moeder van Sietze (2 jaar) en getrouwd met Niels.
Vorig jaar kan ik in een tijdschrift een stukje over Anki tegen. Daarin werd beschreven hoe je en kon genieten van het allerlekkerste en toch kon afvallen. Na een hele pittige zwangerschap, bevalling en post-natale periode was eten mijn "vriend" en "troost" geworden en was ik zwaarder dan voor en direct na mijn zwangerschap. 
Vanaf oktober 2020 ben ik rustig aan begonnen met de eetswitches welke Anki in haar eerste e-book beschreef. Hiermee begon mijn nieuwe levensstijl. Een levensstijl die verder gaat dan afvallen.
Want de resultaten die je bij anderen ziet, zal je niet bij mij zien. Ja, ik ben best wat afgevallen (ruim 10 kg de laatste keer dat ik op de weegschaal stond) en ik wil echt nog wel wat gewicht kwijt, maar ik heb even een paar maanden "stil gestaan".

Baalde ik hiervan? Ja, soms wel, maar meestal niet. En dat is een van mijn Non Scale Victories. Welke zoveel belangrijker zijn geworden dan cijfertjes op de weegschaal of een meetlint.
Waarom? Ik weet waar het aan ligt:
Door lichamelijke blessures kon ik sinds maart niet meer sporten. Sporten en wandelen is iets wat ik meerdere keren per week deed. Dat en thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel minder beweeg dan voorheen. Daarnaast heeft corona mij in het begin veel stress bezorgd. Ik hou niet van onduidelijkheid en doe het goed op een vast ritme. En dat viel totaal weg. Ook is slecht slapen helaas ook iets wat mij niet vreemd is. En wat ik geleerd heb, is dat dat ook echt funest is als je af wilt vallen. 

En dan kom ik terug op waarom ik NIET baal dat ik "stil stond" in het afvallen. Want, ik stond stil en kom NIET aan!
Deze nieuwe manier van (intuïtief) eten en leven zorgt er dus voor dat, mocht je problemen hebben met sporten en bewegen, je dus wel stabiel kan blijven en af kan vallen (want er is nog wel iets af gegaan sinds maart)

Lichamelijk gaat het weer wat beter, ik kan weer lekker een eindje lopen en ben rustig weer bezig met het sporten opbouwen. Dus ik hoop dat het allemaal nog een stukje strakker gaat worden de komende maanden. Maar is dat niet, dan is het ook niet erg, ik pas in een maatje 38 / M en voel me er ook (95% van de tijd) happy in, ik eet heerlijk en mijn mindset is zo veranderd! 

Ik ben heel erg gelukkig met wat Anki met haar Lazyfitgirl Methode heeft toegevoegd in mijn leven.
Het heeft echt mijn leven positief veranderd!! 

En natuurlijk ook alle geweldige lazyfitters binnen de Lazyfitgirl Community!
Samen elkaar motiveren, helpen en ervaringen delen zorgt bij mij ook voor zoveel extra positiviteit in mijn leven ❤❤❤

Mei 2021

MEI 2021

Augustus 2018

AUGUSTUS 2018

Monica

Van kinds af aan was ik altijd al het dikkertje van de klas, ik at mijn emoties weg en wist eigenlijk niet hoe met voedsel om te gaan. Ik at alles op wat los en vast zat. Toen ik ouder werd begonnen de diëten de ene naar de ander; ik ging als een speer, maar kwam 2x zo snel weer aan. Mijn laatste dieet was KHA en ik viel 20 kilo af. Ja, een heleboel spieren, maar hield het na een tijdje niet meer vol. Ik was echt gestrest, ik had te veel druk en vond het moeilijk om mij steeds maar weer aan te passen aan mijn gezin. Ik kwam in 4 maand weer 10 kilo aan!

Toen ben ik gelukkig begonnen met de Lazyfitgirl Methode! Wat ben ik blij dat ik Anki haar methode tegen ben gekomen; ik val af zonder honger! Ik lust veel meer, zie geen verboden voedsel meer. Ik maak automatisch bewuste keuzes en zie zo veel verschil! Ik ben nu op mijn 'slankste' dat ik mij ooit kan herinneren. 

Ik ben Anki super dankbaar en kan alleen maar aanraden en zeggen: als ik het kan, kan iedereen het! Ga weer zorgen voor jezelf zonder een dieet.

december 2020

DECEMBER 2020

december 2019

DECEMBER 2019

Noor

Tijdens mijn derde zwangerschap bleek ik zwangerschapsdiabetes te hebben. Ik stond onder streng toezicht van een diëtiste en kreeg door haar begeleiding en het vele prikken inzicht in wat suikers met mijn lichaam doen. Door het strenge dieet merkte ik al snel dat mijn duizelingen en mijn vermoeidheid minder werden en dat ik mijn energie terug begon te krijgen. Er werd mij verteld dat de diabetes na de bevalling weer weg zou gaan, maar dat het wel beter was als ik zo min mogelijk suikers zou gaan eten. Ik ken mezelf best goed en wist meteen dat ik het op deze manier nooit lang vol zou kunnen houden. Alle diëten die ik tot nu toe na mijn zwangerschappen heb gedaan gingen immers ook maar héél even goed. Om daarna weer 2x zo hard terug te vallen. De positieve effecten wilde ik dus wel graag behouden en haar advies wilde ik echt wel meenemen, maar dan wel op een andere manier. 

Gelukkig kwam ik aan het einde van mijn zwangerschap de Lazyfitgirl Methode tegen. Daar werd ik erg enthousiast van. Na Anki eerst even anoniem gevolgd te hebben, ben ik 1 maand na mijn bevalling echt begonnen. Ik ben me gaan verdiepen in de Eetswitch Guide en ging hier stapje voor stapje mee aan de slag. 

Mijn energie was veel beter dan na mijn eerste 2 zwangerschappen. De kilo’s duurden iets langer. Mijn lichaam moest even wennen aan mijn nieuwe manier van eten. Maar ook dat gaat nu heel goed. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat ik iets niet mocht en toch pas ik al mijn kleding van voor mijn zwangerschap(pen) weer.

Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en eet alles waar ik zin in heb. Weliswaar met wat aanpassingen, maar voor vrijwel alles is een mooie eetswitch te bedenken. Uiteraard ging het niet meteen vlekkeloos. Ik heb me echt heel goed ingelezen, ben veel dingen gaan uitproberen en ben mezelf ook echt wel af en toe goed tegengekomen. Maar het mooie is dat het dankzij de Mindset Guide steeds weer is gelukt om het meteen weer op te pakken. Geef het dus de tijd en doe alles in kleine stapjes. De rest komt dan echt vanzelf.

November 2020

NOVEMBER 2020

November 2013

NOVEMBER 2013

Simone

Hai, ik ben Simone en ik volg de Lazyfitgirl Methode sinds mei 2020. Wat mij zo aantrok was dat de methode je leert bewustere keuzes te maken waardoor je jezelf niets hoeft te ontzeggen of verbieden. Maar bovenal dat de focus ook gelegd wordt op je mindset. Met behulp van de mindset guide ga ik hiermee aan de gang.

In 2013 heb ik een maagverkleining gehad. Dit hielp mij van een heel (lichamelijk) ongezonde plek naar een gezonder lichaam te komen. De snelheid waarmee dit ging gaf mentaal best een knauw en mijn zelfbeeld werd helemaal niets beter. Ik zag door de bomen het bos niet meer en leek elke keuze op gebied van de voeding fout. Toen kwam ik de gratis methode van Anki tegen. Etiketten lezen, langzame switches en eindelijk duidelijkheid over wat je eigenlijk eet. Een mega bewustwording ! Nu wil ik mezelf leren geen dieet gedachten meer te hebben, de juiste mindset en vooral van dit lijf te gaan houden. Wat dit lijf doet wel heel veel voor mij. 

Inmiddels ben ik vijf kilo kwijt sinds de start in mei en -72 cm over vijf meetpunten. 

augustus 2021

AUGUSTUS 2021

augustus 2020

AUGUSTUS 2020

Suzan

Mijn naam is Suzan, ik woon samen met mijn man en twee dochters in het mooie Brabant. 

Ik had een vreselijke slechte relatie met voeding, was een echte emotionele eter en de kennis over goede voeding ontbrak. Na mijn studententijd en twee zwangerschappen, was ik op mijn zwaarst in de zomer van 2020. Ook zat ik toen niet goed in mijn vel. Ik was vooral bezig wat iedereen van mij vond en probeerde altijd het goede voor een ander te doen. Ik vergat goed voor mijzelf te zorgen.
Na een heftig moment op mijn werk besloot ik dat het anders moest. Ik wilde trots zijn op mijzelf, me weer fit voelen, dat mijn man weer trots naar mij keek, maar het allerbelangrijkste een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen!

Ik leerde Anki en de Lazyfitgirl Methode kennen en het sprak me meteen aan. Weg met de (negatieve) dieetgedachten en langzaam je leefstijl aanpassen. Ik ben de methode langzaam, stap voor stap gaan toepassen. Te beginnen met de eetswitches, leren mezelf goed te voeden, luisteren naar mijn eigen lichaam en intuïtief te eten. Een van de eerste dingen die ik merkte aan mezelf was dat ik zo ontzettend veel meer energie kreeg. Ook merk ik dat ik voeding meer ben gaan waarderen, mijn smaak veranderde en ik geniet nu van wat ik eet. 
Daarnaast ging ik ook aan de slag met de mindsetguide. Proberen mijn emoties los te koppelen van voeding. Dit lukt nu al voor een heel groot deel, al denk ik dat ik hier altijd lerende in blijf. 

De vrijheid die ik nu voel met voeding, gewoon door puur op mijn eigen lichaam te vertrouwen en voeding geen label goed of slecht meer te geven, voelt echt als een bevrijding. Ik zou dit echt iedereen gunnen en dit is ook precies de reden waarom ik heel graag ambassadrice ben van de Lazyfitgirl Methode. 
Twijfel alsjeblieft niet als je vragen aan me hebt, ik wil met liefde mijn ervaringen met je delen!

Augustus 2021

AUGUSTUS 2021

Juni 2018

JUNI 2018

Tanja

Ik ben Tanja, 35 jaar jong en al 12 jaar samen met mijn man Robert, waarvan bijna 5 jaar getrouwd. We hebben 2 kleuterpubers, Pip van 5 en Hero van 3. Ik werk nu al 10 jaar als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk, wat inhoudt dat ik de chronische zorg voor mijn rekening neem. Ik ben gespecialiseerd in cardiovasculaire zorg (hart- en vaatziekten), diabetes, astma en COPD. Ik stel mensen in op de juiste medicatie of insuline en vervolg deze in controles. Neem longfunctietesten af en stel in op inhalatiemedicatie. Ik houd me veel bezig met een gezonde leefstijl, omdat hiermee mega veel winst te halen is bij mijn doelgroepen. Voor de opleiding 'praktijkondersteuner' heb ik de opleiding SPH gedaan en afgestudeerd in jeugdzorg en opvoedkunde. Hier heb ik met name nu veel profijt van betreft motiverende gespreksvoering en het toch ook moeten 'heropvoeden' van bepaalde oude leefstijlgewoonten. Zelf heb ik 100 diëten gevolgd en bleef heerlijk jojo'en. Werd hier overigens nooit gelukkiger van. Nu al ruim een jaar via de Lazyfitgirl Methode, totaal 12 kilo afgevallen en nu prima stabiel en tevreden met mijn lijf! En dat is mijn grootste winst. Leren accepteren en je lijf het beste gunnen (mijn dank is groot, Anki). Daarom mijn enthousiasme over het ambassadriceschap, want ik gun dit iedereen! Een eer om deel te mogen nemen aan jouw enthousiasme en doel.

oktober 2020

OKTOBER 2020

december 2019

DECEMBER 2019

Tessa

Ik ben Tessa, mama van 2 lieve dochters en heb een hele lieve zorgzame man.

In april dit jaar (2020) ben ik met de Lazyfitgirl Methode begonnen. Ik zat nog in mijn verlof van onze jongste dochter (toen 4 maanden) en zou snel beginnen met weer gaan werken. Helaas zat ik minder lekker in mijn vel, weinig energie (kon niet maximaal genieten van mijn verlof door onder andere corona) en dat wilde ik aanpakken.

Al zolang dat ik mij kan herinneren gaf eten struggles in mijn hoofd, had ik een negatief zelfbeeld, een negatieve relatie met eten en kon ik niet van eten genieten. Dit heb ik kunnen aanpakken door de Lazyfitgirl Methode.
Het gaat met vallen en opstaan, ik heb mijn valkuilen, mijn up's en down's. Maar ik kan genieten, heb meer plezier met eten (koken/bakken/op eten) en mijn zelfbeeld gaat langzaam vooruit. Dit gun je toch iedereen!!