Anjes

In oktober 2019 kwam ik Anki en haar Lazyfitgirl Methode tegen via Instagram. Ik besloot alle excuses overboord te gooien en het gewoon te gaan doen! Ik heb Anki haar gratis e-book over de Lazyfitgirl methode gedownload en ben gaan lezen. Ik weet alles over diëten, afvallen, calorieën tellen en streng zijn voor mijzelf. Veel diëten heb ik geprobeerd en na het afvallen kwam ik altijd weer aan. Je kan zeggen dat met eten bezig zijn "the story of my life" is en als echte emo-eter jojode ik zo verder. 

De Lazyfitgirl Methode van Anki is geen dieet. Het is een aanpassing van je eetgedrag door bewustwording, eetswitches en voedzaam eten. Er is een wereld voor me open gegaan! Er is geen verboden voedsel, ik heb geleerd etiketten te lezen, ik weet wat voedzaam eten is en ik leer dieetgedachtes los te laten. Het resultaat na 6 weken was bijna 5 kilo en 12 centimeter omvang minder! En dit terwijl ik meer at dan ooit. Je gedragsverandering heeft tijd nodig, het gaat met vallen en opstaan en je valt geleidelijk af want het is geen crash dieet maar een verandering van je levensstijl en die neem je dus mee voor de rest van je leven. Deze methode is makkelijk vol te houden want er is geen goed of fout, je switcht terug naar de gezonde basis en geeft niet op omdat je jezelf een mislukkeling voelt. 

Ik ben Anki iedere dag dankbaar voor haar gratis methode en voor haar inspiratie en motivatie. Twijfel niet, jij kan dit ook! Het gaat je zo veel brengen! Dus gooi, net als ik, alle excuses overboord en just do it!