Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.lazyfitgirl.nl. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. De inhoud van deze website is eigendom van Anki Willemsen - Lazyfitgirl Methode en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alle artikelen zijn door mij, of door gastbloggers, geschreven en de foto’s zijn door mij, of in opdracht gemaakt, mits anders vermeld. Wil je iets van Lazyfitgirl delen? Leuk! Dat mag alleen met bronvermelding en toestemming van Anki Willemsen, of haar management. Neem hiervoor contact op via anki@highrollersagency.com.  


Samenwerkingen

Om de Lazyfitgirl Methode te laten groeien, gratis aan te blijven bieden en te ondersteunen met een Facebook Community, ga ik samenwerkingen aan met bedrijven en merken. Hiervoor ontvang ik kosteloos producten en/of een vergoeding. Daarom zie je soms reviews en/of advertorials verschijnen op Lazyfitgirl.nl. Voor elke samenwerking vind ik het belangrijk dat deze bij de Methode aansluiten en mij persoonlijk aanspreken. Bij advertorials en reviews over producten die ik gekregen heb, of een vergoeding voor ontvang, staat onderaan het artikel vermeld ‘Dit artikel is gemaakt in samenwerking met (naam bedrijf).’ 

Wil je ook met Lazyfitgirl samenwerken? Stuur dan een e-mail naar anki@highrollersagency.com


Affiliate links

Om goed bij te houden welke verkopen een adverteerder, merk of bedrijf te danken heeft aan een samenwerking met mij, wordt er gebruik gemaakt van affiliate links.
Op deze website vind je affiliate links naar producten die ik aanraad en in de Lazyfitgirl Methode passen. Dit zijn producten die ik zelf ook zou kopen en waar ik volledig achter sta. Ik vermeld dat het een affiliate samenwerking betreft en dat betekent dat voor elke verkoop die via mijn link of code volgt, ik daar een vergoeding voor ontvang. 

 
Social media

Als ik een advertorial plaats op social media dan is deze herkenbaar aan de hashtag #lazyfitgirlcollab of #ad. Natuurlijk geldt ook voor mijn social media kanalen dat ik alleen samenwerk met merken die aansluiten bij mij en de Lazyfitgirl Methode.