Welkom bij de Lazyfitgirl Academy. Hét platform waar jij terecht kunt om De Lazyfitgirl Methode je helemaal eigen te maken.

Met als resultaat:

  • Afvallen zonder dieet.
  • Non Scale Victories, zoals: meer energie, een betere huid en minder hormonale of vage klachten.
  • Een gezonde relatie met eten.

Al duizenden vrouwen gingen jou succesvol voor en zijn razend enthousiast over deze methode die is gericht op leefstijlverandering.

De Lazyfitgirl Transformatie Cursus is een simpel leertraject waarin je veel kennis én praktische tips krijgt waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Na het volgen van deze videocursus, bestaande uit 8 modules met aanvullende huiswerkopdrachten, weet jij precies hoe het Lazyfitten in z’n werk gaat en hoe jij het in jouw leven kunt toepassen. Weet dat het ideale moment om je leefstijl te veranderen nooit zal komen. Jij moet er bewust voor kiezen. Dít is jouw moment om ervoor te gaan. Ook ontvang je de supermarktrichtlijnenkaart. Een onmisbare tool in de supermarkt voor het maken van voedzame keuzes.

Met de cursus Expert in labels lezen, laat jij je niet meer misleiden in de supermarkt. Je leert waar je op moet letten bij de ingredientenlijst en in de voedingswaardetabel, en ook dat een mooie verpakking meestal een marketingtruc is. Samen met dietist Manon Schout legt Anki Willemsen in 6 heldere video's alles uit. Voor deze videocursus krijg je een prachtige guide toegestuurd, met achtergrondinformatie en vele voorbeelden. Ook bij deze cursus krijg je de supermarktrichtlijnenkaart.

De Lazyfitgirl Motivatie Club biedt jou Inspiratie, Connectie & Motivatie. Bestaande uit een community en gratis toegang tot diverse masterclasses, thema-avonden, live Q&A's en meer, zolang je abonnement loopt. 

Wil jij weer stralen, vol zelfliefde zijn en trots zijn op jezelf terwijl je naar de doel toewerkt? Dit is dé Motivatie Masterclass die jou gaat helpen afvallen zonder dieet.