In oktober 2019 was ik het zat, ik was TE ZWAAR en daar moest wat aan veranderen dus ik ging mijn eten aanpassen naar geen zakjes en pakjes en veel zelf maken from scretch. Meestal lukte dat maar ook vaak ging het mis. Tot ik in februari 2020 de Lazyfitgirl methode tegen kwam op internet. Nadat ik me had ingelezen en het boek had laten printen ben ik gestart met de 6 weken challenge in maart, dit was toen nog het oude boek incl de mindset met verschillende challenges online via instagram. En wat sloot dit aan bij wat ik wilde!!! Geen dieet, geen voorgeschreven menu, geen producten die moeten of niet mogen maar je normale eetpatroin switchen naar gezondere producten en maaltijden. Ook je eigen portie leren kennen hoorde erbij… vol is vol en eten als je trek hebt en vooral je maaltijd voedzaam maken.. En ja, ik eet dus best grote porties maar krijg ook niet altijd mijn bord leeg maar er is geen goed of fout hierin. Door mijn onregelmatige werktijden kan ik hierdoor dus rustig om 1 uur snachts nog een maaltijd nemen zonder mij schuldig te voelen. Via de Facebook community was er ook ondersteuning en kon ik mijn vragen kwijt. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ik GENIET van het maken van gezonde maaltijden met weinig ingrediënten en er een feestje van kan maken op mijn bord, af en toe genieten van het allerlekkerste en zelf bepalen wat en hoeveel ik eet. Dit laat ik ook dagelijks zien in de community en op mijn instagram en blijkbaar inspireer en motuveer ik daar veel mensen mee wat ik erg leuk vind.
Het resultaat tot nu toe is dan ook TOP, een veel gladdere huid, vele cm minder, trots op m8jzelf, en inmiddels heb ik mijn doel van 70 kilo al bereikt en zelfs 8 ons voorbij maar mijn lichaam wil nog wel iets verder en ik ook want deze lifestyle dat ben IK.
Ik ben Anki zeer dankbaar met het gratis beschikbaar stellen van deze methode en zal haar daar ook volledig in blijven steunen op de community 😘😘.

Ik vind dit zo spannend! Dit zijn mijn before en after foto’s. Links is 27 oktober 2019 en rechts is vandaag. Het verschil is precies 10 kilo en wow wat ben ik daar blij mee! Ik had me niet kunnen voorstellen hoe ik deze zomer nog 10 kilo extra had moeten meedragen met die hitte. Zo opgeblazen en ongemakkelijk als ik me toen voelde, zo licht en vrij voel ik me nu. Swipe om de verschillen in centimeters te zien 🙌🏻 Hoe mijn lazy fitgirl avontuur is verlopen? Dat lees je nu op de blog! De link vind je in mijn bio of check mamaendemeid.com 🤗 hoe verloopt de lazy fitgirl methode bij jou? Laat het hieronder weten 👇🏻 ik ben benieuwd!

• B L I J •

Als ik deze foto’s naast elkaar zie word ik vooral heel blij! Dit is nog veel leuker dan een getalletje op de weegschaal! Aankomende vrijdag heb ik weer mijn weeg en meet moment, en voor m’n gevoel is er niet veel af. Maar als je dan deze foto’s ziet is er toch wel degelijk verschil! 

Vandaag is het 24 weken geleden dat ik met de lazyfitgirlmethode begon. Ik baalde van het cijfer op de weegschaal en de buik die maar niet leek te verdwijnen na een tweede bevalling. Ik was er nog niet aan toe om mijn “nieuwe” figuur te accepteren, maar wilde ook niet gaan diëten. De #lazyfitgirlmethode van @anki_lazyfitgirl kwam als geroepen.

Allereerst alles switchen voor volkoren producten en daarna het leren lezen van etiketten. Er ging een wereld voor me open. De weegschaal was me goed gezind en ook in de spiegel zag ik een mooie verandering. Ik bleef mooi beetje bij beetje afvallen en ik werd steeds blijer van wat ik in de spiegel zag.

Ik zorg beter voor mezelf, ik voel me energieker en fitter, eet heerlijk, gevarieerd, gezond en zelfs ook ongezond! Maar dan wel het állerlekkerste. En als ik moe ben ook af en toe niet het allerlekkerste, want het gaat hier echt niet perfect.

Hierbij een foto van gisteren, toen ik in mijn zelfgenaaide jurk naar mezelf stond te kijken en blij was met wat ik zag.
Maar ja, ik begin dit stuk met de kop “wegen en meten”. Er zijn weer zes weken voorbij, dus weer tijd om te wegen en te meten. Nou, ik moet je zeggen dat ik er helemaal geen behoefte meer aan heb, maar vind dat het ook een beetje bij “hoort” na iedere zes weken (niemand die dat tegen mij zegt hoor, maar ja dat maak ik mezelf wijs). Dus ging ik vanochtend toch maar even op de weegschaal staan. En toen? Batterij leeg. 😅 Voor mij een teken dat het zo oké is. Ik ben blij met mijn lijf, ik zorg beter voor haar en dat is genoeg. En natuurlijk kan het allemaal nog beter, maar het hoeft niet perfect. Wat ben ik blij met die mindset verandering!
Mijn lijf is goed, goed genoeg. Goed, omdat ik met liefde voor haar zorg, omdat ik met liefde naar haar kijk, omdat zij twee prachtige jongens gehuisvest heeft. Het is niet voor even, maar een nieuwe manier van leven.

#lazyfitgirlmindset #gezondafvallen #healthylifestyle #voedennietvullen #lazyfitgirl #lazyfitgirlsarethebest #selflove #afvallen #gezondlijf #gezondeten #bedanktanki

Een jaar geleden liep ik hoogzwanger van Elbrich rond. ⁣

Bij beide zwangerschappen kwam ik enorm aan. Bij Djurre ben ik na +30 kilo niet meer op de weegschaal gaan staan. ⁣

Mede door de laatste weken toen bleek dat ik sinustrombose had en daardoor niet veel meer dan liggen kon, vlogen de kilo’s eraan.⁣

Bij Elbrich ben ik de gehele zwangerschap ontzettend beroerd geweest en kon ik de eerste weken amper iets binnen houden. Na 20 weken ongeveer veranderde dit wat, doordat de medicijnen eindelijk gingen werken. Ondanks dat ik weinig at en zoveel spuugde ben ik bij Elbrich ook meer dan 20 kilo aangekomen. ⁣

Beide zwangerschappen waren niet makkelijk qua gezondheid, maar ook mentaal vond ik het best zwaar. Mijn lijf voelde niet van mij en ik voelde mij totaal niet mooi zwanger. Eerder een waggelende walrus ☺️⁣

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en wil ik door deze post laten zien dat de methode van @anki_lazyfitgirl echt #lifechanging is. Niet alleen qua omvang en qua kilo’s, maar ook qua #mindset. Ik durf meer van mijzelf te laten zien, zit zoveel beter in mijn vel en voel mij steeds meer mijzelf. Mijn relatie met eten is gezonder. Ik heb zoveel meer energie (zelfs met onze nachtbrakers). Mijn huid is zoveel beter. Ik kan nog wel even doorgaan 😊⁣

Ja; ik heb nog een babybuikje. Ja; ik heb nog los vel. Ja; ik heb nog soms die dieetgedachten. Ja; ik vind voor mijzelf opkomen soms lastig. Ja; ik durf nog niet in bikini. Maar; ik durf inmiddels met trots naar mijzelf te kijken en dit gun ik iedereen!! 😘⁣

13 april tot vandaag (29 juni)… -4,5kg en van centimeters was ik nooit een held om te tellen, maar zie foto’s hierboven!! Eerste foto voor…tweede foto zijkant!
@anki_lazyfitgirl #lazyfitgirlmethode WE ROCK!!!! 💪🤟
en voor wie nog twijfelt, DOE MAAR!!! NIET diëten, wel bewust, gezond eten!!! 😉 

Eind oktober ben ik gestart met de Lazyfitgirlmethode van topper Anki. Inmiddels ben ik een heleboel centimeters en een flink aantal kilo’s kwijt en vooral veel energie, plezier en zelfvertrouwen rijker.

Hoeveel centimeter en hoeveel kilo ik nu exact kwijt ben? Geen idee, want ‘yes!’ die nummers zijn niet meer belangrijk! De foto’s zeggen genoeg toch?

Wat in mijn ogen de grootste succesfactor is van de Lazyfitgirl methode is de aandacht voor je ‘mindset’ en de kennis die je opdoet m.b.t. voeding. Je mág alles, er zijn geen ‘verboden producten’, je leert alleen een gezonde relatie aan te gaan met eten. Bij mij heeft het ertoe geleid dat ik me al gauw (binnen een paar weken) veel fitter ging voelen en daardoor veel ging wandelen en sporten. Inmiddels is dit helemaal ingebouwd in mijn dagelijks leven, dat is zo fijn!
Ik vind het ook echt win-win dat mijn kinderen nu zien hoe een gezond leefpatroon eruit ziet, geen moeder die óf lijnt óf veel ongezond eet, maar een moeder die bewuste keuzes maakt en écht geniet van zowel gezonde maaltijden als genoeg bg’s oftewel bewuste genietmomenten.

Enerzijds heb in het gevoel alsof ik al jaren op deze manier leef, zo is het al ‘ingeburgerd’, anderzijds voelt het alsof ik nog maar net begonnen ben, zo leuk vind ik het om er bewust mee bezig te blijven, o.a. door het volgen van mede lazyfitgirls die vaak ook heerlijke recepten/ gerechten posten. Dat geeft inspiratie en dat maakt dat ik ook na soms wat minder bewuste dagen heel snel weer lekker en gezond eet.

Anki, ik ben zó blij met deze prachtige methode die jij gratis aanbied. Echt super wat je zo voor mij en heel veel anderen betekent, ga zo door!

Oh, waar ik tot slot wel benieuwd naar ben, ik hoorde laatst van bekenden dat ze de methode van Anki via mij ontdekt hebben, voor wie geldt dat allemaal? Want daar ben ik minstens zo trots op als op mijn eigen ‘succesverhaal’.