Atsje

Ik ben Atsje, getrouwd en moeder van jonge kindjes. Bij beide zwangerschappen kwam ik enorm aan en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Ook voor mijn zwangerschappen was ik altijd aan het jojo-en qua gewicht en daardoor zoveel diëten gevolgd en geprobeerd, maar altijd vlogen die kilo’s er weer aan. 
In augustus 2019 kwam ik het account van Anki tegen en haar lazyfitgirlmethode. 
Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en wil ik laten zien dat de methode van Anki echt lifechanging is. Niet alleen qua omvang en qua kilo’s, maar misschien nog wel meer qua mindset. 
Ik durf meer van mijzelf te laten zien, heb meer zelfvertrouwen, zit zoveel beter in mijn vel en voel mij steeds meer mijzelf. Mijn relatie met eten is gezonder, heb zoveel meer energie (zelfs met onze nachtbrakers) en ben ik van maat 46 naar een maatje 36 gegaan en deze maat had ik voor het laatst op mijn zestiende! 
Als ambassadrice hoop ik anderen te inspireren en deel ik graag mijn ervaringen met de methode, omdat ik zo ontzettend trots ben op wat Anki met haar gratis methode bij mij teweeg heeft gebracht! Dat gun ik iedereen!