Danielle

De Lazyfitgirl Methode werkt voor mij omdat het biedt waar ik jaren naar op zoek ben geweest. Ik worstel al mijn halve leven met mijn gewicht en ik heb op meerdere manieren geprobeerd om gewicht te verliezen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd en ik ben ook begeleid door gewichtsconsulentes.

De Lazyfitgirl Methode is anders, omdat je leert over het waarom. Waarom is product a beter of voedzamer dan b. Je kan daardoor zelf keuzes maken. Er is niemand die jou vertelt wat je wel of niet mag eten en ook niemand die jou zegt hoeveel je mag eten. Afwijken van dat wat een ander je oplegt kan niet. Je moet het zelf doen. Dankzij de boeken leer je over voeding. Daarnaast is er heel veel aandacht voor de mindset. En ook dit is anders dan alle andere diëten die ik ooit heb geprobeerd.

Dankzij deze methode heb ik veel meer energie, heb ik mijn liefde voor gezond eten opnieuw ontdekt, is mijn haar veel voller, heb ik heel wat centimeters verloren, ben ik al tijden stabiel en heb ik een veel gezondere relatie met voeding. Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel niet op dieet te zijn. Ik voel me vereerd dat ik ambassadrice mag zijn voor deze methode. Ik  geloof in deze methode. Ik heb gemerkt wat het mij gebracht heeft en ik gun dit iedereen. Door ambassadrice te zijn kan ik de methode uitdragen maar ook laten zien waar ik mee struggle. Want ook als ambassadrice gaat het niet altijd perfect en dat hoeft ook niet. Ik gun iedereen wat het mij gebracht heeft.