Marije

Hoi, ik ben Marije, moeder van Sietze (2 jaar) en getrouwd met Niels.
Vorig jaar kan ik in een tijdschrift een stukje over Anki tegen. Daarin werd beschreven hoe je en kon genieten van het allerlekkerste en toch kon afvallen. Na een hele pittige zwangerschap, bevalling en post-natale periode was eten mijn "vriend" en "troost" geworden en was ik zwaarder dan voor en direct na mijn zwangerschap. 
Vanaf oktober 2020 ben ik rustig aan begonnen met de eetswitches welke Anki in haar eerste e-book beschreef. Hiermee begon mijn nieuwe levensstijl. Een levensstijl die verder gaat dan afvallen.
Want de resultaten die je bij anderen ziet, zal je niet bij mij zien. Ja, ik ben best wat afgevallen (ruim 10 kg de laatste keer dat ik op de weegschaal stond) en ik wil echt nog wel wat gewicht kwijt, maar ik heb even een paar maanden "stil gestaan".

Baalde ik hiervan? Ja, soms wel, maar meestal niet. En dat is een van mijn Non Scale Victories. Welke zoveel belangrijker zijn geworden dan cijfertjes op de weegschaal of een meetlint.
Waarom? Ik weet waar het aan ligt:
Door lichamelijke blessures kon ik sinds maart niet meer sporten. Sporten en wandelen is iets wat ik meerdere keren per week deed. Dat en thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel minder beweeg dan voorheen. Daarnaast heeft corona mij in het begin veel stress bezorgd. Ik hou niet van onduidelijkheid en doe het goed op een vast ritme. En dat viel totaal weg. Ook is slecht slapen helaas ook iets wat mij niet vreemd is. En wat ik geleerd heb, is dat dat ook echt funest is als je af wilt vallen. 

En dan kom ik terug op waarom ik NIET baal dat ik "stil stond" in het afvallen. Want, ik stond stil en kom NIET aan!
Deze nieuwe manier van (intuïtief) eten en leven zorgt er dus voor dat, mocht je problemen hebben met sporten en bewegen, je dus wel stabiel kan blijven en af kan vallen (want er is nog wel iets af gegaan sinds maart)

Lichamelijk gaat het weer wat beter, ik kan weer lekker een eindje lopen en ben rustig weer bezig met het sporten opbouwen. Dus ik hoop dat het allemaal nog een stukje strakker gaat worden de komende maanden. Maar is dat niet, dan is het ook niet erg, ik pas in een maatje 38 / M en voel me er ook (95% van de tijd) happy in, ik eet heerlijk en mijn mindset is zo veranderd! 

Ik ben heel erg gelukkig met wat Anki met haar Lazyfitgirl Methode heeft toegevoegd in mijn leven.
Het heeft echt mijn leven positief veranderd!! 

En natuurlijk ook alle geweldige lazyfitters binnen de Lazyfitgirl Community!
Samen elkaar motiveren, helpen en ervaringen delen zorgt bij mij ook voor zoveel extra positiviteit in mijn leven ❤❤❤