Eierkoeken

Tussendoortje
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingedriënten
- 3 eieren
- 75 gr frost suikervrije poedersuiker van (Steviala)
- 8 gr bakpoeder
- 150 gr volkoren tarwemeel
- Paar druppels limoensap (niet te veel, anders snel te sterk)
- Shotje vanille (Personal Protein)
- Snufje zout
Bereiding
- Splits de eieren en klop het eiwit stijf op.
- Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en blijf het opkloppen tot het helemaal stijf wordt.
- Voeg de eidooiers toe en klop het er nog eens goed doorheen.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en spatel dit voorzichtig erdoorheen (anders zakt het weer in)
- Maak 9 bollen op een bakpapier op een ovenrooster (houd plek over, het loopt uit)
- Bak ze voor 15 min in een voorverwarmde oven op 180 graden
Recept van: @tessa_lazyfitgirl