Eierkoeken

Eierkoeken

Tussendoortje
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingedriënten
  • 3 eieren
  • 75 gr frost suikervrije poedersuiker van (Steviala)
  • 8 gr bakpoeder
  • 150 gr volkoren tarwemeel
  • Paar druppels limoensap (niet te veel, anders snel te sterk)
  • Shotje vanille (Personal Protein) 
  • Snufje zout
Bereiding
  • Splits de eieren en klop het eiwit stijf op.
  • Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en blijf het opkloppen tot het helemaal stijf wordt.
  • Voeg de eidooiers toe en klop het er nog eens goed doorheen.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe en spatel dit voorzichtig erdoorheen (anders zakt het weer in)
  • Maak 9 bollen op een bakpapier op een ovenrooster (houd plek over, het loopt uit)
  • Bak ze voor 15 min in een voorverwarmde oven op 180 graden

Recept van: @tessa_lazyfitgirl