Koude pastasalade

Koude pastasalade

Voorgerecht/bijgerecht/diner
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingedriënten
  • 1 pak volkoren fusilli pasta
  • 1 blikje maïs
  • Halve komkommer
  • 10 cherry tomaatjes
  • 15 olijven zonder pit
  • 1 pakje kleine mozzarellaballetjes
  • 2 rode puntpaprika's
  • 2 volle eetlepels pesto
  • 2 eetlepels pijnboompitten
Bereiding
  • Kook de pasta al dente, spoel af met koud water en laat uitlekken.
  • Snijd de paprika's in reepjes, de tomaatjes in vieren, de olijven in ringen en de komkommer in blokjes.
  • Laat de mais en de mozzarella goed uitlekken en snijd ze door de helft. Bak in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin.
  • Meng alle ingrediënten daarna door de pasta met de pesto.
  • Ook lekker met wat rucola, gebakken champignons of gerookte kipreepjes.

Recept van: @lazyfitgirlbibi