Smakelijke pasta met spinazie, cottage cheese en tomatensaus

Smakelijke pasta met spinazie, cottage cheese en tomatensaus

Diner
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingedriënten
  • Verse volkoren tagliatelle
  • Een grote zak gewassen bladspinazie
  • Een bakje cottage cheese
  • Nootmuskaat, peper en zout
  • 1 kleine pot tomatensaus met oregano (bv. van Petti)
  • 1 grote pot gezeefde tomaten (bv. van Petti)
  • 2 eetlepels verse pesto
Bereiding
  • Alle spinazie opbakken en in een vergiet zoveel mogelijk vocht eruit drukken en fijn snijden;
  • Meng de cottage cheese met de kruiden en de spinazie;
  • Kook de pasta beetgaar en giet de pasta daarna af;
  • Pesto, tomatensaus en gezeefde tomaten door de tagliatelle roeren, even vijf minuten op laag vuur laten opwarmen;
  • (optioneel) Kipblokjes opbakken met knoflook en oregano. Dan het spinaziemengsel in de pan erbij en nog even opwarmen;
  • Tagliatelle met saus op het bord en de spinazie er bovenop.

Recept van: @lazyfit.meisjesmama