Pasta met truffelsaus

Pasta met truffelsaus

Diner
Aantal personen: 2

Ingedriënten
  • +/- 250 gr volkoren pasta 
  • 400 gr bloemkoolroosjes (uit de vriezer)
  • 125 gr champignons
  • 1 el olijfolie
  • 200 gr cottage cheese
  • 40 gr truffeltapenade
  • 100 nl kokend water
Bereiding
  • Kook de pasta met ruim kokend water +/- 10 min
  • Kook de bloemkoolroosjes met ruim kokend water +/- 10 min
    Snijd de champignons heel fijn en bak ze even op met de olijfolie
  • Voeg het kokend water, de cottage cheese en de truffeltapenade toe en kook het +/- 5 min tot de gewenste dikte.
  • Maak je bord op met als eerste de pasta, daarna de bloemkool en daaroverheen de saus.
  • Eventueel kun je nog een klein beetje parmezaanse kaas toevoegen.

Recept van: @tessa_lazyfitgirl