Baked oats

Baked oats

Ontbijt
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 1

Ingedriënten

Basis:

  • 50 g havermout
  • 100 g (bevroren) banaan
  • 120 ml water
  • 1/2 tl bakpoeder

Optionele toevoegingen:

  • 10 g honing vervanger
  • 10 g cacao
  • 1 tl kaneel
  • Handje bevroren blauwe bessen

Toppings:

  • Rode druiven
  • Banaan
  • Kaneel
  • 100% pindakaas
Bereiding
  • Mix de basis ingrediënten in een mixer voor een glad mengsel (hou je meer van structuur, voeg dan de havermout er na het mixen aan toe). Houd je van zoet? Voeg dan de honing vervanger erbij. Houd je van chocolade? Voeg dan de cacao erbij. Ben je gek op kaneel? Strooi dat er dan bij.
  • Giet het in een ovenbestendig schaaltje en bak het 25 minuten in een hetelucht oven op 190°C (houd je oven even in de gaten, ze werken allemaal net even anders. Lagere temperatuur kan ook, het heeft dan alleen iets langer nodig).

Let op! Het is geen taartje, de binnenkant hoort nat te zijn, zoals wanneer je havermout in een pannetje maakt. 

Recept van: @marit_lazyfitgirl