Baked oats cappuccino

Ontbijt/lunch
Aantal porties: 6
Ingedriënten
- 200 gram havermout
- 8 gram bakpoeder
- Snufje zout
- 2 opgeklopte eitjes
- 150ml sterke koffie
- 250ml ongezoete sojamelk
- Flinke shot vanille
- 2 eetlepels honingvervanger
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- Zoetstof naar smaak
- Handje aardbeien of frambozen
- Handje blauwe bessen of bramen
- Bakspray
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Spray een kleine ovenschaal in met bakspray.
- Doe de havermout, bakpoeder en het zout in een kom en meng goed door elkaar.
- Meng in een andere kom alle natte ingrediënten met elkaar. Proef of je het mengsel zoet genoeg vindt, voeg eventueel nog wat zoetstof naar smaak toe.
- Doe de helft van het havermoutmengsel in de ovenschaal. Doe het fruit er bovenop.
- Top hem af met de rest van het havermoutmengsel.
- Giet het koffiebeslag over de ovenschaal en schud deze even goed, zodat alles goed onder het vocht staat.
- Doe de ovenschaal voor zo'n 35 a 40 minuten in de oven als je vers fruit gebruikt. Doe deze voor 50 á 60 minuten in de oven bij diepvriesfruit.
Recept van: @twirrewyn1985