Pompoen baked oats

Pompoen baked oats

Ontbijt/lunch
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingedriënten
  • 150ml (plantaardige) melk
  • 40 gr havermout
  • 1 tl lijnzaad
  • 1 pompoen
  • 1 tl koekkruiden
  • Klein beetje vanillepoeder
  • ½ el pompoenpitten
Bereiding
  • Verwarm de oven op 175 graden;
  • Snijd de pompoen in schijven, en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pompoen in +/- 25 gaar. Laat even afkoelen en prak de pompoen met een vork tot puree;
  • Meng de melk, havermout, lijnzaad, pompoen, en de kruiden. Doe alles in een ovenschaaltje. Garneer het met de pompoenpitten;
  • Bak dit vervolgens 20 minuten in de oven.

Optioneel/variatietip: Schep er een beetje cacao door.

Recept van: Anne Kusters