1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Spray een kleine ovenschaal in met bakspray.
2. Doe de havermout, bakpoeder en het zout in een kom en meng goed door elkaar. 
3. Meng in een andere kom alle natte ingrediënten met elkaar. Proef of je het mengsel zoet genoeg vindt, voeg eventueel nog wat zoetstof naar smaak toe. 
4. Doe de helft van het havermoutmengsel in de ovenschaal. Doe het fruit er bovenop. 
5. Top hem af met de rest van het havermoutmengsel. 
6. Giet het koffiebeslag over de ovenschaal en schud deze even goed, zodat alles goed onder het vocht staat. 
7. Doe de ovenschaal voor zo'n 35 a 40 minuten in de oven als je vers fruit gebruikt. Doe deze voor 50 á 60 minuten in de oven bij diepvriesfruit.

Meer oats recepten?

Wil je graag meer baked en overnight oats recepten ontdekken? Bekijk dan ook deze recepten:

Recept van: @twirrewyn1985