Dit is jouw allerlaatste kans om mee te doen aan de Lazyfitgirl Transformatie Cursus met begeleiding dit jaar! 
Je kunt je nu weer aanmelden voor de transformatie van je leven. De Transformatie Cursus gaat op maandag 6 september van start, in een besloten community, waar je door mij en mijn geweldige ambassadrices ondersteund wordt.

Door middel van 8 videomodules en in groepen van maximaal 20 deelnemers, word je 8 weken lang (+1 bonusweek, dus 9 weken in totaal!) begeleid, om de beste basis te leggen voor een succesvolle Lazyfitgirl Transformatie. Valkuilen, beren op de weg: we gaan het allemaal aanpakken, samen!

Jouw investering?

Werk minimaal 1 dagdeel per week aan de cursus en neem actief deel in de besloten community.

De cursus met begeleiding is een exclusieve manier om met andere Lazyfitgirls en mijn geweldige team van ambassadrices, psychologen i.o. en diëtisten i.o. jou een vliegende start als Lazyfitgirl te maken.

Je leest hier alles over de cursus & je ticket koop je hier. De vorige cursussen waren in no-time uitverkocht. 

Lazyfitgirl Transformatie Cursus inhoud

Twijfel je nog... weet dat hét perfecte moment om je leefstijl te veranderen nooit gaat komen. Streef naar vooruitgang in plaats van perfectie. Het is mijn passie om jou het volgende succesverhaal te laten zijn! 


“Invest in yourself to learn, grow and change. Your future self is waiting.” 


Ben jij erbij? Ik kan niet wachten om je, samen met mijn geweldige ambassadrices en coaches, op maandag 6 september in de besloten Lazyfitgirl Community te ontvangen!

Liefs,
Anki

Ook interessant: