Transformatie Cursus

Lazyfitgirl Transformatie Cursus   Lazyfitgirl Transformatie Cursus + Guides   Lazyfitgirl Transformatie Cursus + Kickstart pakket

Klik op de afbeelding om de Transformatie Cursus aan te schaffen.

Wil jij op een gezonde manier afvallen? Heb jij al tientallen diëten en honderden euro's uitgegeven om jouw afslankdoelen te behalen, en heb je nog steeds geen blijvend resultaat? Of heb jij hulp nodig bij het leren om voedzamer te gaan eten & voor een gezondere leefstijl te kiezen? De Lazyfitgirl Transformatie Cursus reikt jou alle handvatten aan en praktische tips die meteen toepasbaar zijn, om de transformatie van je leven te gaan maken. Na het volgen van deze 8-weekse videocursus weet jij precies hoe het Lazyfitten in de praktijk in z’n werk gaat en hoe jij het in jouw leven kunt toepassen. 

             "De Lazyfitgirl Methode kent al duizenden
                succesverhalen. Jouw succesverhaal ligt
              met deze cursus binnen handbereik." 

De Lazyfitgirl Transformatie Cursus:

 • Videocursus van 8 weken;
 • Bestaande uit 8 modules en verdiepende huiswerkopdrachten;
 • Je gebruikt de Lazyfitgirl guides als hand-out voor deze cursus;
 • 8 weken lang een wekelijkse motivatie- en informatiemail;
 • 1 jaar toegang tot de videomodules;
 • De basiscursus is dus volledig in je eigen tempo te volgen;
 • Je wordt expert in Eetswitchen;
 • Is inclusief een module over intuïtief eten;
 • Je leert manifesteren;
 • Je zal dieetvrij zijn voor de rest van je leven;
 • Afsluiting met een video met veelgestelde vragen & extra tips.

Wil jij het volgende succesverhaal zijn? Dan is dit de cursus voor jou!

Wordt jouw vraag over de cursus niet bij FAQ beantwoord? Stuur dan een e-mail: support@lazyfitgirl.nl
Lees de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Koop de Transformatie Cursus

Hieronder vind je de meestgestelde vragen over de Lazyfitgirl Transformatie Cursus.

De cursus is opgedeeld in 8 modules, maar blijft een jaar jou beschikbaar. De methode is voor de rest van je leven! Hoe meer tijd jij in je nieuwe leefstijl stopt hoe meer resultaat je eruit haalt. Je kunt de video’s in je eigen tijd kijken en zo zelf inplannen wanneer jij er tijd aan besteedt. Je kunt een module dus ook pauzeren en op een later moment verder kijken. De cursus is echt voor iedereen haalbaar!

De cursus is gericht op het zelf ontdekken van jouw ideale eetswitches. Om met hulp van de methode zelf jouw ideale Lazyfitgirl leefstijl eigen te maken. Het is geen vervanging van een bezoek aan een diëtiste of 1 op 1 advies. Toch is de cursus zo compleet dat iedereen ermee uit de voeten kan.

De cursus is niet geschikt voor mensen met diabetes type 1, darmaandoeningen of coeliakie omdat Anki daar niet specifiek op ingaat. Ben jij echt op zoek naar persoonlijke begeleiding dan is de cursus niet geschikt voor jou, omdat in een online cursus geen medische adviezen gegeven mogen worden.

Zeker niet! De cursus is zo opgebouwd dat hij ideaal is voor starters, maar ook voor Lazyfitters die een stok achter de deur zoeken of de puntjes op de i willen zetten. Je bekijkt de video’s in je eigen tijd.

Jazeker, voedzaam eten is erg belangrijk bij zwangerschap en je bepaalt zelf je porties. Je lijf slaat sowieso meer vet op, dat is hoe mooi het lichaam werkt. Dus wil jij de transformatie maken naar een gezondere leefstijl, dan kun je zeker meedoen, mits je het niet erg vindt dat veel andere deelnemers naast gezondheid ook de focus leggen op afvallen.

De stok achter de deur, de verdiepende opdrachten en ook de module intuïtief eten. Door de informatie in video's tot je te krijgen zal deze ook beter landen en blijven hangen. Ook ontvang je wekelijks een mailtje ter motivatie. Het is een heel mooi leerplatform speciaal voor de methode ontworpen en ingericht. Ik ben enorm gepassioneerd om jou succesvol te helpen. Want juist de succesverhalen maken dat mijn Methode zo is gegroeid in slechts 1,5 jaar tijd. Ik wil dat jij optimaal resultaat gaat bereiken en de Transformatie van je leven doormaakt!

De Lazyfitgirl Transformatie Cursus wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. 
Het is wel mogelijk dat je een zorgverzekeraar preventieve zorg (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Houd er rekening mee dat zorgverzekeraars vaak andere voorwaarden hebben omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen zorgverzekeraar. Geef aan je zorgverzekeraar aan dat je wilt deelnemen aan een leertraject van 2 maanden om je leefstijl te veranderen en een gezond BMI te bereiken. We weten dat een aantal cursisten na een telefoontje een deel vergoed heeft gekregen. In een mailtje zou je de link van deze infopagina kunnen toevoegen voor een duidelijk beeld.

We hebben nog geen afspraken gemaakt met bedrijven maar werken daar wel aan. 
Het is wel mogelijk dat jouw werkgever preventieve zorg (gedeeltelijk) vergoedt vanuit bijvoorbeeld een duurzaam loopbaan of well-being/ gezonde leefstijl budget. Houd er rekening mee dat elke werkgever vaak andere voorwaarden heeft omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen werkgever. Geef aan je werkgever aan dat je wilt deelnemen aan een begeleid leertraject van 2 maanden om je leefstijl te veranderen en een gezond BMI te bereiken. Ook hebben mensen met burn-out klachten veel baat bij de cursus. Voedzaam eten en een gezonde relatie met voeding, dragen naast gezondheid ook bij aan de mentale gezondheid. Een aantal cursisten heeft een deel of alles vergoed gekregen van haar werkgever. In een mailtje zou je de link van deze infopagina kunnen toevoegen voor een duidelijk beeld.

Heb je zelf een bedrijf en wil je de Lazyfitgirl Transformatie Cursus aanbieden? Mail dan naar support@lazyfitgirl.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Anki is de grondlegger van de Lazyfitgirl Methode en auteur van de cursus. Haar zie je ook In de video's. Daarnaast is het supportteam bereikbaar voor vragen over gebruik van het platform, via support@lazyfitgirl.nl.

Jazeker! In de Lazyfitgirl Methode bepaal jij juist je eigen eetswitches en je leert d.m.v. labels lezen en de supermarkt richtlijnenkaart precies waar je op moet letten. 

Zeker! Tijd voor een andere benadering van afvallen. We gaan eetbuien liefdevol afbouwen door het dagelijks trainen van jouw mindset. Veel cursisten ervaren vrij snel een afname in de drang om te snaaien. 

Bij een serieuze eetstoornis zoals anorexia, boulimia, bed (binge eating disorder) is een gespecialiseerde en persoonlijke behandeling het effectiefst. Op afstand kunnen wij jou daar onvoldoende bij helpen. Ik wil jou daar ook zeker niet van weerhouden. Wel zou je de cursus kunnen volgen als aanvulling op de behandeling die je al krijgt. Omdat we ons focussen op dieetvrij leven en zelfliefde. Overleg deze keuze met je behandelaar. Zoek in eerste instantie altijd offline professionele hulp.

Het leerplatform is speciaal toegankelijk voor Lazyfitgirls, en via diverse modules word je door de hele videocursus geleid. Tevens heb je toegang tot visuele boodschappenlijsten. De eerste 8 weken ontvang je elke week een begeleidingsemail. 

Mail dan naar support@lazyfitgirl.nl. Het Lazyfitgirl Team zit daar voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Maartje

Wat de Transformatie Cursus mij geeft, is een echte boost. Ik ben sinds augustus 2020 zelf aan de slag met de Methode. Ik merkte dat veel dingen lukte, maar ik soms ook vast liep. De cursus zorgt voor een kleinere groep waarin je samen kunt sparren en overleggen. Niks is te gek om te bespreken, het loopt erg uiteen, over voedingsvragen, over emotie-eten, maar ook gewoon een plek waar je even van je af kan schrijven. Daarbij heb ik met sommige cursisten nu 1-op-1 contact via de chat. Samen hetzelfde doel hebben voelt heel fijn! Anki of één van de amba's staan altijd klaar om te helpen en je inzichten te geven om zelf weer door te pakken. We zitten nu in week 4 maar ik merk verschil, in mijn denken, met inzichten krijgen, het naar mezelf kijken en weten waarom ik dit doe. Het voelt als een stok achter de deur die ik even nodig had. Ik hoop dat de komende weken mij nog verder op weg gaan helpen, zodat dit echt mijn nieuwe levenstijl wordt!

Monica

Tijdens de Transformatie Curus heb ik geleerd om te luisteren naar mijn lichaam, qua voeding en ook qua mindset! Ik ben blij dat ik nu zonder schuldgevoel kan eten en kan genieten. De video's waren net even het puntje op de i om de informatie goed te kunnen opnemen. Erg duidelijk uitgelegd allemaal. Ik heb geweldige resultaten geboekt! Ik pas weer in mijn lievelingsbroek! (Eigenlijk zit die behoorlijk ruim, dus al weer een nieuwe gekocht natuurlijk) Het mooiste resultaat is toch wel dat ik veel rustiger in mijn hoofd ben en ook veel meer kan hebben, niet in problemen maar oplossingen denken #hethoeftnietperfect. Ik zou absoluut deze cursus aanraden voor mensen die weer gezond willen zijn en de dieet industrie vaarwel willen zeggen. JE BENT HET WAARD.

Marije
27 jaar

Ik heb veel kennis opgedaan. Op een rustige en vriendelijke manier wordt alles uitgelegd. De cursus gaat niet alleen over de voeding zelf. Maar ook een groot deel over werken aan je mindset. Dit de juiste manier om een gezonde relatie met eten op te bouwen.

Rozemarijn

De Methode heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven op gebied van voedzame voeding. Ik ben er eigenlijk verbaasd over dat men nog zo weinig hierover weet en dat er weinig voedzame producten worden aangeboden in bijvoorbeeld restaurants (wat is er mis met een volkoren broodje ipv wit brood). Naast de kennis die ik heb opgedaan over voedzame voeding ben ik sinds het begin van de cursus al veel zachter naar mezelf en accepteer ik hoe ik ben, dat is dus al een hele mooie mindset verandering al zeg ik het zelf ;) ik geloof ook dat de methode me nog veel kan brengen en hoop dat ik het me steeds meer eigen kan maken. Fijn ook om te horen dat ik tegen gelijke dingen aanloop als andere cursisten.

Patricia
23 jaar

Ik leerde van de Lazyfitgirl Methode dat geloven in je eigen kracht en de liefde voor jezelf het aller belangrijkste is. Vanuit daar kan er worden gewerkt aan een gezonde levenstijl die past bij jou. Geen restricties, maar juist leren van jouw eigen gedrag en jouw leven zodat je iets creëert aan de hand van de vergaarde kennis. Dit kost meer tijd, maar het levert dan ook meer op dan alleen het verliezen van kilo's. Zoals de gezonde relatie met eten en de nsv's. Dit gaat nog niet altijd even makkelijk, maar ik ben lerende en het hoeft dus niet perfect.

Melissa

Super methode! Na jarenlang het ene na het andere dieet geprobeerd te hebben, ben ik bij de LFG methode uitgekomen. Een levensstijl die je jezelf eigen maakt en ieder op z’n eigen manier kan hanteren. Binnen het jaar m’n streefgewicht behaald en nu al meer dan een half jaar op gewicht zonder enige moeite. Zeker de moeite waard om je in te verdiepen!

Jacqueline
35 jaar

Toen ik voor de zoveelste keer op het punt stond om op dieet te gaan kwam ik deze methode tegen op aanraden van een collega. Ik ben haar, maar vooral Anki tot de dag van vandaag dankbaar voor de informatie die ik gratis krijg om zo op een gezonde, smakelijke, liefdevolle en voedzame manier tevreden te zijn met mijzelf. Ik heb geleerd om balans te houden, keuzes te kunnen maken. Maar daarnaast ook vooral te genieten van het allerlekkerste. Resultaat in cm’s en gewicht is het resultaat. Ook de steun, tips, recepten op de facebookpagina is nog steeds heel fijn. Heerlijk... je houdt zelf de regie en kan terugvallen op expertise van Anki!