De 6 meest inspirerende podcasts voor vrouwen van dit moment

Anki Willemsen | Laatste update: 21-05-2021

Ik heb ze voor je verzameld, heerlijk inspirerende podcasts voor vrouwen om te luisteren tijdens de dagelijkse wandeling. Zo maak je elke dag extra waardevol. Meer podcast inspiratie? Jullie deelden op Instagram massaal je tips met mij, in deze post vind je ze terug! 

Workjuice podcast
In deze podcast van WorkJuice spreken hosts Tessa Ham en Sharon van der Werf over alles wat het leven van een jonge carrièrevrouw bezighoudt. Van stress tot burn-outs en het vieren van successen: alles komt aan bod. De ideale podcast voor powerlady’s. 

Damn Honey
Fijne gesprekken die vol herkenbare momenten zitten. In Damn, Honey spreken vriendinnen Nydia van Voorthuizen en Marie-Lotte Hagen over dagelijkse en herkenbare onderwerpen waar we als vrouw mee dealen. Iedere aflevering praten ze met een andere gast over onderwerpen als zelfliefde, feminisme, seksisme en andere boeiende onderwerpen.

Tettalk
Jazeker, een podcast over borsten! Julie Velthoven en Mabel Zwaan bespreken in deze podcast met hun gasten alles over boobies. Niets blijft onbesproken. Warning: als je eenmaal aan het luisteren bent dan kun je niet meer stoppen! 

Datevermaak
In de datevermaak podcast gaat een drietal vrijgezellen op dates, die vervolgens uitvoerig door Timom Lisa en Lieke worden besproken. Waarom is daten zo ingewikkeld? En kun je er beter in worden?

De Avocado Generatie Podcast
Podcasts voor millennials, door Lot, Saar & Lau. Deze meiden bespreken alles dat ons bezighoudt: Social media, uiterlijk, carrière, reizen. Inspirerend en herkenbaar. Serieuze thema’s als burn-out, geldzorgen en onzekerheid door sociale media komen ook aan bod.

With Whit
Whitney Port ken je vast nog wel van The Hills en The City, maar inmiddels doet ze hele andere dingen: zoals aan haar inspirerende podcasts werken. Met bekende gasten praat ze over relaties, ouderschap, mode, gezondheid, welzijn en nog veel meer. Die met Lauren Conrad wil je natuurlijk meteen luisteren! 


Wil jij geïnspireerd worden op het gebied van een gezonde leefstijl? Volg mij op Instagram, waar ik je naast voedingstips ook een inkijkje geef in mijn leven als mama en ondernemer. 

Ook interessant: