1. Verwarm een heteluchtoven voor op 160 graden.
  2. Mix alle ingrediënten voor de bodem door elkaar. 
  3. Leg een stuk bakpapier over de bodem van een springvorm (15 cm). Zet daarna de rand erop. 
  4. Verdeel 2/3de van het bodembeslag over de bodem van de springvorm en maak kleine kruidnoten van het overgebleven gedeelte. 
  5. Leg de kruidnoten op een bakplaat met bakpapier en zet ze samen met de springvorm ca 10 minuten in de oven. 
  6. Week ondertussen de 3 gelatineblaadjes in een kommetje met water.
  7. Roer de kwark, de yoghurt en het eiwitpoeder door elkaar.
  8. Zet een steelpannetje op een middelmatig vuurtje. Doe daar het sap van een halve mandarijn in.
  9. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en doe ze één voor één in de steelpan. Ze horen meteen op te lossen. Zet het vuur uit en roer er even met een garde doorheen.
  10. Doe 1 el van het kwarkmengsel bij de gelatine. Roer dit door tot er een egaal mengsel ontstaat. Op deze manier maak je het temperatuurverschil iets minder groot.
  11. Doe de gelatine bij het kwarkmengsel.
  12. Snijd 1 mandarijn in kleine stukjes en roer dit door het kwarkmengsel.
  13. Giet de kwarkvulling over de bodem en zet de taart voor ten minste 1,5 uur in de koelkast. Doe de kruidnoten even in een bewaarbakje.
  14. Decoreer de taart met de kruidnoten en mandarijn.