Draag jij de Lazyfitgirl Methode een warm hart toe en wil jij de Transformatie Cursus en andere producten uit de Lazyfitgirl webshop graag aanraden aan jouw volgers, kennissen, cliënten, vrienden of familie én er ook nog zelf iets aan overhouden? 

Het is mijn droom en missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij een gezonde leefstijl en afvallen zonder dieet. Jij kunt daarbij helpen én er wat mee verdienen.

Wij werken met het affiliate platform Daisycon voor bijna al ons aanbod. Als je je daar aanmeldt ontvang je toegang tot het Lazyfitgirl partner affliate platform en maakt daar je unieke, persoonlijke affiliate links aan welke je kunt delen via je social media, website, whatsapp of per mail. Als beloning voor het mee verspreiden van de Lazyfitgirl Methode ontvang jij een commissie van 10% per aankoop (exclusief verzendkosten) die wordt gedaan via jouw link.

De Motivatie Club valt niet onder het aanbod van Daisycon, je kunt hier wel een Motivatie Club affiliate van worden door je hier te registreren. 

Wil je meer informatie en de voorwaarden ontvangen? Meld je voor de Lazyfitgirl webshop aan bij Daisycon: Daisycon Lazyfitgirl Affiliate partner. en meld je voor de Motivatie Club (abonnement) aan bij Plug & Pay: Motivatie Club Affiliate partner.

Liefs,
Anki