1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Meng de droge ingrediënten voor de cake in een mengkom en zeef dit (vezels kan je er daarna weer bij gooien).
  3. Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
  4. Spatel het eigeel voorzichtig door de eiwitten tot het één geheel is.
  5. Zeef de droge ingrediënten nogmaals boven het eimengsel en spatel dit voorzichtig er doorheen tot je een mooi luchtig beslag hebt.
  6. Verdeel het beslag over een bakplaat met bakpapier tot een dunne langwerpige plak.
  7. Zet 5 minuten in de oven.
  8. Ondertussen kan je de crème maken door de zuivelspread, kwark en whey met elkaar te vermengen tot een egale massa.
  9. Wanneer de cake klaar is laat je deze even afkoelen (eventueel kan je er bakpapier en snijplank opleggen om plat te drukken).
  10. Als de cake helemaal is afgekoeld snijd je alle zijkanten eraf.
  11. Verdeel de chiajam en crème over de cake.
  12. Snij de cake in gelijke stroken van zo’n 3cm en maak een cirkel zoals op de foto hieronder.
  13. Top eventueel af met wat toefjes crème, mangoballetjes, frambozen en M&M eggs (BG).

Smullen maar!   

Recept van: @jessica_lazyfitgirl