Volkoren protein bollen

Volkoren protein bollen

Tussendoortje
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 6 porties

Ingedriënten
  • 180 gr volkoren meel
  • 70 gr backprotein (Foodspring)
  • Snufje zout
  • 15 gr bakpoeder
  • 120 gr magere Franse kwark
  • 120 ml lauw warm water
  • 1 tl baksuiker (suikervervanger van Stevia)
  • 1 ei
Bereiding
  • Mix alle ingredièˆnten (behalve het ei) door elkaar. Maak er een mooie deegbol van. Is het wat te droog, voeg er dan nog iets wat water bij
  • Verdeel het deeg in 6 gelijke bollen. Leg de bollen op de bakplaat en druk ze iets plat.
  • Klop het ei even op en strijk met een kwastje over de bollen (dit voor een mooie bruine kleur).
  • Snij een kruis met een scherpe mes boven op de bol.
  • Zet de bollen in een voorverwarmde oven op 180 graden voor +/- 20 min.

Recept van: @tessa_lazyfitgirl