Perzik-citroentaart

Perzik-citroentaart

Tussendoortje
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal porties: 7

Ingedriënten
  • 200 gram havermeel
  • 2 eieren
  • 8 gram bakpoeder 
  • Snufje zout
  • 250 gram (diepvries) perzik 
  • 3 eetlepels kwark
  • Rasp van 1 citroen  
  • Zoetstof naar smaak
  • 2 perziken 
Bereiding
  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Doe alle ingrediënten, behalve de bosbessen in een keukenmachine en maak er een glad mengsel van.
  • Maak een vel bakpapier nat en doe deze in een ronde bakvorm (20cm).
  • Giet het beslag erin en top af met de blauwe bessen.
  • Doe de bakvorm in de oven voor 30 á 35 minuten. De taart blijft een beetje nat van binnen, maar juist hierdoor is hij mega smeuïg! 

Recept van: @twirrewyn1985