Gevulde portobello met basilicum & kaas

Gevulde portobello met basilicum & kaas

Tussendoortje/diner
Aantal porties: 2

Ingedriënten
  • 2 portobello's
  • 1 rode paprika
  • 100 gram cherrytomaten
  • 1 takje basilicum
  • 3 teentjes knoflook
  • 15 gram pijnboompitten
  • Handje (vegan) feta of geraspte kaas (smaakmaker, zie opdracht D)
  • Peper en zout naar smaak
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pers de knoflook en hak de basilicum fijn. Snijd de paprika in blokjes en de cherrytomaten in partjes.
  • Doe een scheutje olijfolie in de pan en fruit de knoflook samen met de basilicum.
  • Voeg de paprika, tomaten, zout en peper toe aan de pan en bak dit 5 minuten mee. Voeg de laatste minuut de pijnboompitten toe en bak deze mee.
  • Doe de portobello's in een ovenschaal en vul deze met de groenten. Garneer met de feta of kaas.
  • Zet de portobello's 10 minuten in de oven, of leg ze op de bbq. 
  • Haal de portobello's uit de oven en serveer als bijgerecht of als hapje! 

Recept van: @happyhealthylieke