Double peanutbutter cookies

Double peanutbutter cookies

Tussendoortje
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingedriënten

Koekjes:
- 2 el zonnebloemolie
- 35 gr honingvervanger
- 1 tl kaneel
- 1 el pindakaas (100%)
- 1 ei
- 100 gr amandelmeel
- 5 Volkoren beschuit (helemaal verkruimeld)

Tussen de koekjes:
- Pindakaas (100%)

Bereiding
  • Mix de olie, honingvervanger, kaneel, pindakaas en ei met elkaar.
  • Voeg de amandelmeel en de verkruimelde beschuit toe en mix het met je handen tot een plakkerige deegbal.
  • Leg de deelbal op een bakpapier en maak het met je handen al iets plat.
  • Leg er vervolgens nog een bakpapier op en rol met een deegroller het deeg mooi glad en in een dikte van +/- 0,5 cm (dit omdat het deeg best plakkerig is).
  • Druk met een uitsteker de rondjes uit de uitgerolde deeg.
  • Bak de rondjes +/- 8 min in de oven op 180 graden.
  • Laat de rondjes goed afkoelen (dan worden ze iets harder).
  • Smeer er wat pindakaas tussen en doe er een 2de koekje op.

Tip: In plaats van pindakaas kun je ook notenpasta gebruiken.

Recept van: @tessa_lazyfitgirl