Chocolade-pindakaastaartje

Chocolade-pindakaastaartje

Tussendoortje
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 1 - 2

Ingedriënten
  • 30 gram havermeel
  • 30 gram wheypoeder chocolade (heb je dit niet in huis, doe dan 60 gram havermeel en een theelepel cacaopoeder meer)
  • 2 theelepels cacaopoeder
  • Shotje notella (Personal Protein)
  • 2 eieren
  • 4 grote eetlepels kwark
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 1 flinke eetlepel notenpasta
  • Water
  • Koekkruiden en zoetstof naar smaak
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 180 graden en spray een ovenschaaltje in met bakspray.
  • Doe alle ingrediënten, behalve de notenpasta en het water in een kom en mix tot er een egaal beslag ontstaat. Giet dit beslag in het ovenschaaltje.
  • Meng in een kom de notenpasta met wat water totdat de pasta dun genoeg is om deze te kunnen schenken. Schenk deze notenpasta over het beslag in het ovenschaaltje.
  • Doe het schaaltje voor 15 minuten in de oven. 

Recept van: @twirrewyn1985