Bruschetta met geitenkaas, bieten en blauwe bessen

Bruschetta met geitenkaas, bieten en blauwe bessen

Voorgerecht, hapje, tussendoortje
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingedriënten
  • Volkoren stokbrood
  • Kruiden: knoflook, peper &zout
  • 4 el olijfolie
  • 60 gr geitenkaas (op kamer temperatuur)
  • 15 gr honingvervanger
  • 75 gr bieten
  • 50 gr blauwe bessen
  • Basilicum
Bereiding
  • Snijd het brood in sneetjes van 2 cm en leg ze op een bakpapier op een bakplaat.
  • Meng de olijfolie en de kruiden en smeer de broodjes in met de olie.
  • Bak de broodjes 10 min op 180 graden in de oven (boven- en onder).
  • Doe de geitenkaas in een bakje en meng het met de honingvervanger.
  • Snijd de bietjes in kleine blokjes en snijd de basilicum in reepjes.
  • Verdeel de geitenkaas over de afgebakken broodjes.
  • Garneer vervolgens met de bietjes, blauwe bessen en wat basilicum.

Recept van: @tessa_lazyfitgirl