Boeken

De Eetswitch - Afvallen zónder dieet

Eindelijk is het Lazyfitgirl receptenboek ‘De Eetswitch - Afvallen zónder dieet’ nu verkrijgbaar! In dit boek geeft Anki je alle handvatten om jou te helpen voedzamer te gaan eten volgens de richtlijnen van de Lazyfitgirl Methode, met 75+ recepten. Blijvend afvallen zónder dieet was nog nooit zo simpel!

Eetswitch Guide & Mindset Guide (softcover)

De basis van de Lazyfitgirl Methode bestaat uit 2 boeken: De Eetswitch Guide en de Mindset Guide. Deze werkboeken kun je als package deal aanschaffen, en ook als e-book gratis downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. 

Je start de Methode door eerst de Eetswitches in de praktijk aan te leren. Als je de praktijk onder de knie hebt, ga je door met de Mindset Guide. Heb je behoefte aan meer uitleg of begeleiding, bijvoorbeeld door een 8-weekse videocursus? Kijk dan eens naar de Lazyfitgirl Transformatie Cursus.

Gratis Eetswitch Guide & Mindset Guide (e-books)

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de e-books van de Lazyfitgirl Methode (de Eetswitch Guide en de Mindset Guide) gratis in je mailbox!

Veel plezier met Eetswitchen en met mijn Methode. Houd je me op de hoogte van je vorderingen op social media, of via de mail?

Liefs,
Anki