Wat anderen zeggen over de cursus

Monica

Tijdens de Transformatie Cursus heb ik geleerd om te luisteren naar mijn lichaam, qua voeding en ook qua mindset! Ik ben blij dat ik nu zonder schuldgevoel kan eten en kan genieten. De video's waren net even het puntje op de i om de informatie goed te kunnen opnemen. Erg duidelijk uitgelegd allemaal. Ik heb geweldige resultaten geboekt! Ik pas weer in mijn lievelingsbroek! (Eigenlijk zit die behoorlijk ruim, dus al weer een nieuwe gekocht natuurlijk) Het mooiste resultaat is toch wel dat ik veel rustiger in mijn hoofd ben en ook veel meer kan hebben, niet in problemen maar oplossingen denken #hethoeftnietperfect. Ik zou absoluut deze cursus aanraden voor mensen die weer gezond willen zijn en de dieet industrie vaarwel willen zeggen. JE BENT HET WAARD.

Marije
27 jaar

Ik heb veel kennis opgedaan. Op een rustige en vriendelijke manier wordt alles uitgelegd. De cursus gaat niet alleen over de voeding zelf. Maar ook een groot deel over werken aan je mindset. Dit de juiste manier om een gezonde relatie met eten op te bouwen.

Rozemarijn

De Methode heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven op gebied van voedzame voeding. Ik ben er eigenlijk verbaasd over dat men nog zo weinig hierover weet en dat er weinig voedzame producten worden aangeboden in bijvoorbeeld restaurants (wat is er mis met een volkoren broodje ipv wit brood). Naast de kennis die ik heb opgedaan over voedzame voeding ben ik sinds het begin van de cursus al veel zachter naar mezelf en accepteer ik hoe ik ben, dat is dus al een hele mooie mindset verandering al zeg ik het zelf ;) ik geloof ook dat de methode me nog veel kan brengen en hoop dat ik het me steeds meer eigen kan maken. 

Patricia
23 jaar

Ik leerde van de Lazyfitgirl Methode dat geloven in je eigen kracht en de liefde voor jezelf het aller belangrijkste is. Vanuit daar kan er worden gewerkt aan een gezonde levenstijl die past bij jou. Geen restricties, maar juist leren van jouw eigen gedrag en jouw leven zodat je iets creëert aan de hand van de vergaarde kennis. Dit kost meer tijd, maar het levert dan ook meer op dan alleen het verliezen van kilo's. Zoals de gezonde relatie met eten en de nsv's. Dit gaat nog niet altijd even makkelijk, maar ik ben lerende en het hoeft dus niet perfect.

Melissa

Super methode! Na jarenlang het ene na het andere dieet geprobeerd te hebben, ben ik bij de LFG methode uitgekomen. Een levensstijl die je jezelf eigen maakt en ieder op z’n eigen manier kan hanteren. Binnen het jaar m’n streefgewicht behaald en nu al meer dan een half jaar op gewicht zonder enige moeite. Zeker de moeite waard om je in te verdiepen!

Jacqueline
35 jaar

Toen ik voor de zoveelste keer op het punt stond om op dieet te gaan kwam ik deze methode tegen op aanraden van een collega. Ik ben haar, maar vooral Anki tot de dag van vandaag dankbaar voor de informatie om zo op een gezonde, smakelijke, liefdevolle en voedzame manier tevreden te zijn met mijzelf. Ik heb geleerd om balans te houden, keuzes te kunnen maken. Maar daarnaast ook vooral te genieten van het allerlekkerste. Resultaat in cm’s en gewicht is het resultaat. Ook de steun, tips, recepten op de facebookpagina is nog steeds heel fijn. Heerlijk... je houdt zelf de regie en kan terugvallen op expertise van Anki!