1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 
  2. Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.
  3. Voeg alle natte ingrediënten aan de kom toe en maak met je handen er een grote bol van.
  4. Verdeel de bol in vieren. Leg 1 bolletje apart. Maak van de andere drie bolletjes weer 1 grote bol om deze vervolgens weer in tweeën te verdelen.
  5. Doe elk bolletje in een bakvorm en druk goed aan. 
  6. Snijd de banaan in plakjes en verdeel die over de twee bakvormpje. 
  7. Verdeel het overgebleven bolletje over de twee bakvormpjes door ze met je handen er boven te verkruimelen. 
  8. Doe de bakvormpjes voor 20 a 30 minuten in de oven. De taartjes zijn klaar als ze lekker krokant zijn. Laat ze goed afkoelen.
  9. Top de taartjes af met het amandelschaafsel en strooi er nog wat poedersuiker over. Bon appetit! 

Recept van: @twirrewyn1985