1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht
  2. Schil de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd in plakken van 1,5 a 2 cm.
  3. Meng de ingrediënten voor het beslag.
  4. Meng de ingrediënten voor het spijs, voeg kleine beetjes koud water toe tot het smeuïg is. Proef of je de smaak goed vindt.
  5. Leg de appel plakken op een bord. Bestrooi de appels met kaneelpoeder, smeer het spijs vervolgens over de bovenkant van de plakken en in het klokhuis gat.
  6. Verwarm een koekenpan met bakspray en wanneer de pan heet is, haal je de appel spijs plakken 1 voor 1 door het beslag en bak ze in de pan.
  7. Meng in een schaaltje de kaneel en suiker voor de dip.
  8. Bak ze goudbruin aan beide kanten en dip daarna in de kaneelsuiker.
  9. Leg op een bakplaat met bakpapier en bak ze nog 10 minuten af in de oven.

*Dit recept is gebaseerd op een recept van Oh My Pie en Lenna Omrani, maar met een paar eetswitches. 

Recept van: @femsfoodiefinds