1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte) en bekleed een bakvorm van ca. 25 cm met bakpapier en vet de rest van de vorm in met bakspray
  2. Meng alle droge ingrediënten (het eerste rijtje ingrediënten) met elkaar in een grote kom
  3. In een andere grote kom meng je de zonnebloemolie, appelmoes, suikervervanger, karnemelk, eieren en vanille aroma. Mix dit met een garde goed door elkaar
  4. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en roer tot alles is gemengd. Roer niet te hard, het is prima als er een paar klonten in zitten
  5. Meng met een rubberen spatel voorzichtig de frambozen door het beslag. Bewaar een paar voor bovenop. Doe het beslag in de bakvorm van 25 cm (bekleed met bakpapier), doe er wat frambozen(stukjes) bovenop en bak ca. 45 tot 50 minuten af in de oven, met een satéprikker kan je kijken of het gaar is.

Recept van: @femsfoodiefinds