1. Verwarm een heteluchtoven voor op 190 graden.
  2. Doe de haver- en amandelmeel, bakpoeder en suikervervanger bij elkaar. Roer door elkaar.
  3. Doe 1 voor 1 de overige bodemingrediënten erbij.
  4. Kneed het beslag tot ene bal (hij voelt wat plakkerig aan. Is ok) verdeel in 5 stukken.
  5. Vul de taartvormpjes. Druk de bodem plat en zorg voor een opstaande rand.
  6. Zet de vormpjes 20-25 min in de oven.
  7. Begin ondertussen met het maken van de vulling. Ontdooi de passievruchtblokjes 1 min in de magnetron.
  8. Verwarm de melk in een steelpannetje.
  9. Voeg de custardpoeder en later de suikervervanger en havermeel toe. Roer goed door. Voeg de passievrucht toe en roer even mee totdat je een dikkere substantie krijgt.
  10. Zet het vuur uit en vul de tartelletes met de custardvulling. Laat even afkoelen.
  11. Decoreer de tartelettes met wat extra ontdooide passievrucht, blauwe bessen en een beetje munt.

Recept door: @noor_lzfit