• Verwarm een heteluchtoven voor op 190 graden.
  • Doe de haver- en amandelmeel, bakpoeder en suikervervanger bij elkaar. Roer door elkaar.
  • Doe 1 voor 1 de overige bodemingrediënten erbij.
  • Kneed het beslag tot ene bal (hij voelt wat plakkerig aan. Is ok) verdeel in 5 stukken.
  • Vul de taartvormpjes. Druk de bodem plat en zorg voor een opstaande rand.
  • Zet de vormpjes 20-25 min in de oven.
  • Begin ondertussen met het maken van de vulling. Ontdooi de passievruchtblokjes 1 min in de magnetron.
  • Verwarm de melk in een steelpannetje.
  • Voeg de custardpoeder en later de suikervervanger en havermeel toe. Roer goed door. Voeg de passievrucht toe en roer even mee totdat je een dikkere substantie krijgt.
  • Zet het vuur uit en vul de tartelletes met de custardvulling. Laat even afkoelen.
  • Decoreer de tartelettes met wat extra ontdooide passievrucht, blauwe bessen en een beetje munt.

Recept door: @noor_lzfit