1. Snijd de kip in fijne stukjes.
  2. Voeg de paprikapoeder bij de kip en meng dit door elkaar.
  3. Doe wat oliespray of olijfolie in een pannetje en bak de kip hierin. 
  4. Snijd de ui en sla fijn.
  5. Doe vervolgens de kip bij de wortel, ijsbergsla, sesamolie, rode ui, soja saus en Teriyaki saus. Breng eventueel op smaak met wat peper & zout. 
  6. Doe warm water in een grote schaal, leg hierin een rijstvel tot je voelt dat het zacht wordt. Dit duurt ongeveer 10 seconden. Haal dan het vel eruit en leg het op een houten plank of vochtige theedoek. Leg 2 eetlepels van het mengsel in het midden en vouw het rijstvel dicht als een burrito. 
  7. Vouw het rijstvel vervolgens in een ander zacht rijstvel, zo maak je er 5. 
  8. Vervolgens verhit je wat olie in een pan en bak je hierin de rijstvel dumplings aan beide kante krokant van buiten. 
  9. Serveer eventueel met wat extra teriyaki saus of soja saus en sesamzaad.