1. Meng in een schaaltje de Ísey Skyr met havermout en chiazaad. Dek dit af en laat minimaal 4 uur in de koelkast staan.
  2. Haal dit na de wachttijd uit de koelkast, leg een vel bakpapier neer en pak telkens een eetlepel van het overnight oats mengsel. Rol dit tot bolletjes, leg die op het bakpapier.
  3. Smelt de chocolade au bain marie en voeg optioneel zoetstof of flavourdrops toe naar smaak.
  4. Rol de overnight oats bolletjes één voor één door de pure chocolade zodat ze helemaal omhuld zijn met chocolade. Leg ze vervolgens op een vel bakpapier. Strooi er tot slot nog wat biscuit kruimeltjes overheen.
  5. De overgebleven gesmolten chocolade kan je eventueel nog over wat (rood) fruit drizzelen.
  6. Zet de truffels voor een uur in de koelkast tot de chocolade helemaal hard is geworden en genieten maar!

Recept van @femsfoodiefinds