1. Leg de gelatine voor 30 min. in koud water
  2. Mik alle droge ingrediënten voor de bodem in een kom en meng door elkaar
  3. Giet de natte ingrediënten bij de droge en zorg dat alles goed vermengd
  4. Leg bakpapier op de bodem en vet de rand in met bakspray
  5. Doe het deeg in de springvorm en druk aan met een lepel (als je de bolle kant vochtig maakt plakt deze niet)
  6. Zet 20 min. op 180°C in de oven. Als hij goed is zet dan in de koelkast.

Terwijl de bodem afkoelt maak je de kwark- en fruitlaag:

  1. Meng de kwark met shotje mango en sinaasappelrasp
  2. Warm 2 el op in een pan (niet koken), knijp de gelatine goed uit en los hierin op
  3. Als het is opgelost haal je de pan van het vuur en voeg je gelijkmatig de koude kwark toe
  4. Als de bodem én kwark goed zijn afgekoeld kan je de kwark over de bodem schenken
  1. Doe het bevroren fruit met sinaasappelsap in een pannetje en zet op een laag vuurtje
  2. Als het fruit zacht is pureren en gelatineblaadjes erin oplossen
  3. Fruitlaag over de kwark verdelen
  4. Zet min. 3 uur in de koelkast om op te stijven

Recept van: @jessica_lazyfitgirl