1.  Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Stamp de biscuits fijn, roer het meel en de suikervervanger doorheen. Doe daarna de gesmolten light boter erdoor en maak met je vingers een kruimelig deeg.
  3. Bekleed een kleine ovenschaal met bakpapier. Verdeel het deeg over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel.
  4. Meng in een kom de Ísey Skyr, zuivelspread, de eieren en custardpoeder goed door elkaar met een garde tot een egaal beslag. Schenk dit op de bodem en garneer met wat verse blauwe bessen.
  5. Bak voor 30 a 35 minuten af in de oven. Het is gaar als de bovenkant niet meer nat is, het mag wel een beetje 'flubberig' zijn.
  6. Laat daarna goed afkoelen en zet voor een paar uur in de koelkast.
  7. Daarna snijd je het in stukken en genieten maar!

Recept van @femsfoodiefinds