1. Verwarm de oven op 180 graden. Spray 4 bakvormpjes in met bakspray.
  2. Doe alle droge ingrediënten voor de bodem in een kom en meng goed doorelkaar. Voeg de natte ingrediënten er aan toe en maak er één deeg bol van.
  3. Verdeel het deeg in 2 bollen en vervolgens nog eens, zodat je vier bolletjes krijgt.
  4. Vul elk bakvormpje met een deegbolletje en druk goed aan (ook naar de zijkanten). Je vingers nat maken met een beetje water helpt enorm! 
  5. Doe de bakvormpjes 15 minuten in de oven en laat goed afkoelen.
  6. Kook de pompoen in zo'n 10 á 12 minuten gaar en giet goed af. 
  7. Laat de gelatine in de tussentijd zo'n 10 minuutjes wellen in koud water. 
  8. Pureer de pompoenblokjes met een staafmixer tot een egaal puree. Los de gelatine op in de pompoenpuree.
  9. Voeg het cacaopoeder en zoetstof naar smaak toe aan de pompoenpuree.
  10. Vul elk bakvormpje met een theelepel chiajam en een eetlepel chocolademousse en smeer goed uit.
    Laat dit minimaal 2uurtjes opstijven in de koelkast en top af met bijvoorbeeld wat fruit en amandelschaafsel.

Recept van: @twirrewyn1985