Bodem:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Doe alle ingrediënten, behalve de 30 gram fijne havermout, bij elkaar in een mengkom. Zet de staafmixer er even op.
  • Kneed alles daarna alles nog even door elkaar.
  • Doe de 30 gram fijne havermout er doorheen en kneed alles door elkaar tot een grote bal (kneed net zolang tot je deeg niet meer kruimelt).
  • Verdeel het deeg in 6 kleine bolletjes.
  • Doe de siliconen vormpjes in de stalen muffinvorm.
  • Leg in elk vormpje een balletje deeg. Druk dit aan en verdeel het deeg evenredig over het hele vormpje.
  • Zet de vormpjes 10 minuten in de oven.
  • Laat de bakjes even afkoelen en haal ze er voorzichtig uit.

Vulling:

  • Week het gelatineblaadje 5 minuten in een bakje koud water.
  • Verwarm de 3 el water in een steelpannetje.
  • Knijp het gelatineblaadje uit en leg het in de steelpan. Als het goed is lost het meteen op. Zet het vuur uit, roer goed door en laat het even staan.
  • Roer ondertussen het eiwitpoeder door de kwark (net zolang tot alle klontjes verdwenen zijn).
  • Doe de gelatine erbij en roer goed door.
  • Zet dit ca 1 uur in de koelkast. Hoe langer, hoe steviger.
  • Doe er stukjes vers fruit bovenop.

Recept van: @noor_lzfit