1. Breek de chocolade in stukjes op de breeklijn en doe deze in een bakje
  2. Smelt de chocolade au bain-marie tot deze mooi vloeibaar is (zorg dat het bakje het water niet raakt)
  3. Verdeel de chocolade over je malletjes en zorg dat overal een dikke laag chocolade zit
  4. Zet voor minimaal een half uur in de vriezer tot ze helemaal zijn uitgehard

  5. Ondertussen maak je de vulling door de cottage cheese, whey en cacaopoeder in een blender te blenden tot een egale luchtige mousse
  6. Ook kan je het halve biscuitje verkruimelen

  7. Zodra de helften voor het chocolade ei zijn uitgehard kan je ze voorzichtig uit de malletjes halen
  8. Vul vervolgens 2 helften met het kruim en verdeel daar bovenop de chocolademousse over beide helften
  9. Top optioneel af met wat fijn gehakte easter eggs en leg er een 2e helft van een chocolade ei bovenop 

Smullen maar!

Recept van @jessica_lazyfitgirl

Je kan deze eieren prima al een dag eerder maken en in een luchtdicht bakje bewaren in de koelkast.