Geitenkaas muffins

Tussendoortje
Bereidingstijd: 60 minuten
Aantal personen: 12 porties
Ingedriënten
- 200 gr volkorenmeel
- 10 gr bakpoeder
- Snufje zout
- 15 gr suikervervanger
- 2 eieren
- 4 el olijfolie
- 200 ml ongezoete melk (bijvoorbeeld amandelmelk)
- 80 gr geitenkaas (kleine blokjes)
- 40 gr walnoten (fijngesneden)
- 20 gr honingvervanger
Bereiding
- Mix de olie, melk, honingvervanger en de eieren met elkaar in een kom.
- Meng het meel, bakpoeder, zout en de suikervervanger goed door elkaar in en voeg het toe aan het andere mengsel.
- Voeg daarna de geitenkaas en de walnoten toe en spatel dit door het beslag.
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvorm.
- Bak de muffins +/-30 min op 170 graden in de oven (boven- en onder)
- Laat de muffins 10 min afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
Recept van: @tessa_lazyfitgirl