1. Maak de chiajam door 250 gram diepvriesfruit in een steelpan te verwarmen. Roer even door. Doe de chiazaad erbij. Verwarm dit 2 minuten mee en laat het geheel dan even afkoelen (zie de reel van @noor_lzfit)
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden (hete lucht).
  3. Doe alle ingrediënten voor de bodem bij elkaar en kneed dit tot een bal. Spray een springvorm in (ook de randen) en bekleed de vorm met het deeg. Zorg voor een opstaand randje.
  4. Doe de ingrediënten voor vulling 1 bij elkaar. Zet daar kort de staafmixer op. Giet het mengsel over de bodem en zet de springvorm 10 minuten in de oven.
  5. Snijd het overige diepvriesfruit (150 gram) in kleine stukjes.
  6. Doe alle crumble ingrediënten bij elkaar en kneed dit tot een bal.
  7. Haal de springvorm uit de oven. Doe de chia jam er evenredig overheen. Doe dan de stukjes bevroren fruit eroverheen. Als laatste bedek je de taart met de crumble.
  8. Zet de taart 25-30 minuten in de oven.
  9. Laat de taart even afkoelen en snijdt daarna de randen van de springvorm los.



PS: met de code "Lazyfitgirl15" ontvang je 15% korting bij foodspring, uitgezonderd producten waar al korting op geldt.

Recept van: @noor_lzfit