1. Smelt 50 gram chocolade au bain-marie en hak 10 gram fijn in kleine stukjes
  2. Leg wat bakpapier op een bakplaat (die van mij is 25 x 30 cm) die goed in je vriezer past

  3. Meng de cottage cheese, kwark, whey, cacaopoeder en honingvervanger in een blender tot een gladde massa
  4. Stort alles op de plaat en verdeel zodat het overal even hoog is
  5. Verdeel de salted caramel pudding hier overheen en verdeel met een satéprikker of mespuntje alles over de bovenkant voor een leuke structuur
  6. Drizzle de gesmolten chocolade er naar wens overheen
  7. Tot slot verdeel je de pinda’s en fijn gehakte chocolade er overheen
  8. Zet voor minimaal 3 uur in de vriezer waarna je ze in gewenste stukken kan snijden of breken

    Smullen maar!

Recept van @jessica_lazyfitgirl

De losse gesneden stukken kan je gewoon in een bakje of zakje in de vriezer bewaren.