1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Doe het meel, eiwitpoeder, bakpoeder en het zout bij elkaar. Roer dit door elkaar, voeg de Skyr en de scheutje amandeldrink toe. Kneed tot een soepel deeg. Blijft het deeg te droog? Voeg dan iets meer amandeldrink toe.
  2. Strooi wat meel op een bakpapiertje. Plaats hier de deegbal op. Rol de deegbal uit tot een rechthoek met een deegroller en wijnfles tussen twee bakpapiertjes. Hierdoor blijft de deegroller niet plakken.
  3. Smelt de boter en smeer het deeg hiermee in met een kwastje.
  4. Roer de suikervervanger en de kaneel door elkaar, strooi dit over het deeg in.
  5. Rol het deeg strak op. Snijd 8 plakken van het deeg en plaats ze in een met bakpapier beklede ovenschaal. Duw de rolletjes iets aan zodat ze meer ruimte innemen. Bak ze in zo’n 25 minuten goudbruin.

    Serveer ze warm en geniet ervan!