1. Breek 1 gelatine blaadje doormidden. Laat alle gelatine blaadjes weken in koud water.
  2. Stamp de biscuits fijn, meng in een kom met de overige ingrediënten voor de bodem en maak met je vingers een kruimelig deeg.
  3. Leg een vel bakpapier op de bodem van een grote springvorm en verdeel het kruimeldeeg over de bodem. Dek af en zet in de koelkast.
  4. Pak het flesje chocoladedrink en warm de helft op in een pannetje, niet koken! Los 2,5 gelatineblaadje erin op.
  5. Doe vervolgens alle chocoladedrink in een keukenmachine of in een kom en klop net zo lang op (een aantal minuten) tot er een grote mousse massa is ontstaan. Als je geen keukenmachine hebt dan met de handmixer.
  6. Stort dit op de bodem van de taart en zet terug in de koelkast.
  7. Herhaal nu deze stappen met de vanille drink.
  8. Stort dit op de chocoladelaag.
  9. Dek de taart af en laat een nachtje opstijven

Het kan dat er bij jou geen zebra effect ontstaat maar dat het 2 lagen op elkaar worden. Dit is helemaal prima en doet niks af aan de smaak! 

Recept van: @femsfoodiefinds