1. Verwarm wat diepvries aardbeien in een pannetje tot ze gesmolten zijn
  2. Met een staafmixer maal je dit fijn tot je een puree hebt en vervolgens laten afkoelen (meestal maak ik direct een grotere hoeveelheid die ik in de koelkast bewaar, ook lekker door je kwark tussendoor)

  3. Meng alle ingrediënten in een blender tot een gladde massa
  4. Schuif in de houdertjes een houten stokje en stort de helft van je mix in de ijsvormpjes (heb zelf ijsvormpjes voor Magnum met houten stokjes)
  5. Verdeel de plakjes aardbei hier overheen en verdeel daarna de rest van je mix over de ijsvormpjes
  6. Tot slot verdeel je naar eigen wens de toppings er overheen, hier kan je aan toevoegen wat je zelf lekker vind (na de puree kan je het even er doorheen mengen met een satéprikker voor de mooie structuur) 
  7. Zet voor min. 3 uur in de vriezer en schuif ze voorzichtig uit de mal

Smullen maar!

Recept van @jessica_lazyfitgirl